Hirdetés
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Anduriel]
aktív tag
A Tag Heuer a kedvenc óramárkám, szerintem ez az óra is szép, de mondjuk, ha nem bluetoothon keresztül telefonálnék vele, hanem a beépített hangszórón/mikrofonon keresztül kiváncsi vagyok mit gondolnának rólam(mondjuk metrón csörögne.)
-
karib
addikt
Ez tuti Photoshop mágia, a kicsit amatőr hangzású szövegcímkékből következtetve, de nem kell a világ végéig várni, mire valóban lesz ilyesmi.
-
S.J.M.
senior tag
''egy MP3 lejátszót is belepasszíroztak, amit az óra érintésérzékeny kijelzőjéről vezérelhetünk.'' És mivel, tűvel? Az elgondolás tetszik, de sajnos túl kicsi a hely egy órán.
-
Ste
addikt

-
ByB
addikt
Az senkiben sem merült fel, hogy ez a fake? Elég nehezen tudom összeegyeztetni a Tag Heuer gondolkodásával, Photoshop segítségével pedig kb egy órás munka az egész...

-
marcee
addikt
Én meg a telefonomat használom órának, nekem az jobban bejön.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Stiky
senior tag
Ha bal kézen hordjuk az órát, akkor csak a jobb fülre ''téve'' a csuklónkat, lesz kényelmes a telefonálás. Mintha álomra akarnánk hajtani a fejünket

Ha meg balfül, balkéz a koncepció, hmmm.... az érdekes lenne
-
KrAt
veterán
Állati
És nemmellesleg szép is..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)