- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én t-mobilos vagyok, és egyszerűen kikapcsoltam a hangpostámat.
Pontosabban él a hangposta, de oda semmi féle hívás nem fut be soha. Ha ki vagyok kapcsolva, akkor az nálam azt jelenti haggyatok békén. Ha meg megy, akkor meg tökmin1, akkor úgyis fogadom. Szal nem látom értelmét a hangpostának. Részemröl törölhetik is ezt a szolgáltatást. -
ngabor2
nagyúr
Én is alapból ki szerettem volna kapcsoltatni ezt a cuccot, mert ''taktikai okokból'' megváltoztattam, majd gyorsan elfelejtettem a hangposta-kódomat. Sajnos utána jutott eszembe, hogy egy rövid üzenetet kellett volna a hívó félnek hagyni: ''Ne hagyj üzenetet, úgyse hallgatom meg. Ha fontos, küldj sms-t, vagy keress később.'' De erről lekéstem.
Kár, hogy a telefonomat a Pannaon kb. 3 hét késéssel tudta csak árulni, mert akkor most nem a témobilnál lennék előfizető... -
PapaMaci
őstag
Valahogy nincs kedvem fizetni más hangpostája miatt, amit lehet, hogy ki sem tud kapcsolni!
-
Bizonybizony, ez jóideje így van már. Más szolgáltatóknál is. Pedig régen (amikor a Pannon még azt reklámozta, hogy ''Nálunk az 1 másodperc az 1 másodperc'') a hívás elején az első 3 másodperc ingyenes volt, épp a hangposta miatt. Aztán ez valahogy szép csendben megszűnt, mint ahogy a másodperc alapú számlázás is.
A dolog non plus ultrája: Amikor épp a béna szolgáltató miatt nem elérhető a hívott fél (mert pl. nincs elég térerő az adott helyen), akkor is hangpostára vágja a hívót, a hívó költségére. -
Lortech
addikt
Bizony ment már el kritikus pillanatokban (kártyás vagyok) erre többszáz forintom, amíg le nem nullázódtam teljesen. :@
Azt meg felháborítónak tartom, hogy nem bírságolják meg őket, biztos nem illik az imázsukba a bünti. -
WN31RD
addikt
Végre. (Mondjuk én nem három hónapot adtam volna nekik, hanem tegnapra kellett volna elintézniük, különben bírság...
)
-
PrinczA
őstag
Atomot nekik !!!
-
PapaMaci
őstag
Na végre!
Nekem legalább 5-10 ezer forintom ment el erre havonta.
Valaki tudja, mi a helyzet a többi szolgáltatonál?
A Pannon egyértelmü, de mi a helyzet a Vodás hangpostával?
Male: Csak a bejelentkezett hangpostárol van szo. -
matyics
őstag
Bocs, 2-szer ment el.
[Szerkesztve] -
matyics
őstag
Ez qrva jó! Mekkora köcsög banda ez a T-Mobil! Eddig is utáltam őket, ez most tovább erősödött bennem!
[Szerkesztve] -
Male
nagyúr
Most ez úgy működik, hogy ha felhívok a T-Mobilost, akinek ki van kapcsolva a telefonja, és elkezdi bemondani, hogy ''A hívott szám pillanatnyilag nem elérhető...'', akkor én már fizetek is? Hát ez rohadt jó. Akkor lehet, hogy ettől fogyott a múltkor le a pénzem annyira? (valakit fel akartam hívni, akinek folyton ki volt kapcsolva a telefonja, én meg hívogattam 10 percenként...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest