- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- iPhone topik
Aktív témák
-
McJames
senior tag
Hm. Végigolvastam a témához írt hozzászólásokat. Az első észrevételem az volt, hogy na, már megint hozzászóltak az ATi fanok... :), aztán már csak az, hogy - és ez egyáltalán nem unszimpatikus/antipatikus stb. - már megint ''Jézuska-várás'' történik.
Eredmény: vagy nagyon szidni fogjátok a ''Jézuskát'' és ATi-t vásároltok vagy nagyon szidni fogjátok és mellette veszitek az nv40-nel szerelt ''kisdeszkát'' suttyomban.
Nem lenne egyszerűbb pragmatikusan viselkedni és azt mondani:
jelenleg ............. terméket használom, és ez bejött, valószínűleg maradok is az adott gyártó termékeinél, mert megszoktam és _szerintem/nekem_ jobb, ráadául a haverjaimnak is ilyen van és kellemetlen lenne, ha kilógnék a sorból...
Azonban, ha .......... gyártó új termékei jobbak lesznek, akkor azért el kell gondolkoznom azon, hogy váltsak-e, pláne ha ez nekem megéri és/vagy a cimborák is ezen gondolkodnak.
Félreértés ne essék, semmi bajom nincs azzal sem, ha valakik csoportba szeretnek tartozni. Előnye, hogy ugyanolyan sikerélmények, problémák merülnek fel, aminek közösen lehet örülni, illetve amin közösen lehet bosszankodni, illetve megoldani.
Továbbá félreértés ne essék, a közösségi fikázással ellenben van bajom, azaz nem szeretem. Persze ez miatt senki se zavartassa magát, ez itt nem az én saját különbejáratú honlapom, sőt... csak remélem, hogy néhányan gondolkodnak egy kicsit. :)
Aktív témák
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Motoros topic
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- Call of Duty: Warzone
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest