Keresés

Aktív témák

• McJames

senior tag

Hm. Végigolvastam a témához írt hozzászólásokat. Az első észrevételem az volt, hogy na, már megint hozzászóltak az ATi fanok... :), aztán már csak az, hogy - és ez egyáltalán nem unszimpatikus/antipatikus stb. - már megint ''Jézuska-várás'' történik.

Eredmény: vagy nagyon szidni fogjátok a ''Jézuskát'' és ATi-t vásároltok vagy nagyon szidni fogjátok és mellette veszitek az nv40-nel szerelt ''kisdeszkát'' suttyomban.

Nem lenne egyszerűbb pragmatikusan viselkedni és azt mondani:
    jelenleg ............. terméket használom, és ez bejött, valószínűleg maradok is az adott gyártó termékeinél, mert megszoktam és _szerintem/nekem_ jobb, ráadául a haverjaimnak is ilyen van és kellemetlen lenne, ha kilógnék a sorból...
    Azonban, ha .......... gyártó új termékei jobbak lesznek, akkor azért el kell gondolkoznom azon, hogy váltsak-e, pláne ha ez nekem megéri és/vagy a cimborák is ezen gondolkodnak.

Félreértés ne essék, semmi bajom nincs azzal sem, ha valakik csoportba szeretnek tartozni. Előnye, hogy ugyanolyan sikerélmények, problémák merülnek fel, aminek közösen lehet örülni, illetve amin közösen lehet bosszankodni, illetve megoldani.
    Továbbá félreértés ne essék, a közösségi fikázással ellenben van bajom, azaz nem szeretem. Persze ez miatt senki se zavartassa magát, ez itt nem az én saját különbejáratú honlapom, sőt... csak remélem, hogy néhányan gondolkodnak egy kicsit. :)

Aktív témák