- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
HiperG
addikt
Nos csak hogy tiszta legyen én nem akarom hogy az NV bekrepáljon, csupán úgy gondoltam hogy ha nyereségük lecsökkenne akkor valamiféle pánikhangulat uralkodna el rajtuk és talán elkezdenének gondolkodni hogy kell NORMális VPU-t csinálni, normális cheateket nem használó drivereket és főként nem ilyen marketinget :DD
A játékokról: A Half-Life (1) annak ellenére hogy már van vagy 6 éves még is népszerűbb mint például Quake3 vagy JK2 és satöbbi új játék (ezt a multplayer felhasználok alapján mondom). Tehát ha Half-Life 2 is olyan népszerű, jó hangulatú stb. stb. lesz akkor nagy valószínűséggel többre megy vele az ATi vele, mint az NV a doom3-al, ami max 1,5 éven belül kifutja magát. -
HiperG
addikt
2x teljesítmény...
Én ezt képtelen vagyok elhinni. Amikor az NV30 készülőben volt és a 9700 Pro már piacon volt, akkor nagyban nyomatták a dumát hogy hány százalékkal veri a 9700 Pro-t.
OK hát a cucc nem jött össze, a sok nVidia fan pedig csak elnézően mosolygott egyet.
Jött az NV35, úgy lett beharangozva hogy 80%-al veri a 9800 Pro-t.
Kijött hát nem sokkal múlta felül, aztán kiderültek ezek a csalás ügyek.
Megint csak az derült ki hogy az ATi a jobb vétel. OK szép munka volt a melegedés csökkentése, de MÉG MINDIG sobban melegszik, többet fogyaszt és hangosabb mint a 9800 Pro.
Akkor ott van még a méret és még sorolhatnám, ja és ott van még hogy egyre több játék lesz optimalizálva ATi-ra (pl. Half-Life 2) -
HiperG
addikt
2x teljesítmény...
Én ezt képtelen vagyok elhinni. Amikor az NV30 készülőben volt és a 9700 Pro már piacon volt, akkor nagyban nyomatták a dumát hogy hány százalékkal veri a 9700 Pro-t.
OK hát a cucc nem jött össze, a sok nVidia fan pedig csak elnézően mosolygott egyet.
Jött az NV35, úgy lett beharangozva hogy 80%-al veri a 9800 Pro-t.
Kijött hát nem sokkal múlta felül, aztán kiderültek ezek a csalás ügyek.
Megint csak az derült ki hogy az ATi a jobb vétel. OK szép munka volt a melegedés csökkentése, de MÉG MINDIG sobban melegszik, többet fogyaszt és hangosabb mint a 9800 Pro.
Akkor ott van még a méret és még sorolhatnám, ja és ott van még hogy egyre több játék lesz optimalizálva ATi-ra (pl. Half-Life 2)
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Windows 10
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Apple MacBook
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest