- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Aktív témák
-
HiperG
addikt
Nos csak hogy tiszta legyen én nem akarom hogy az NV bekrepáljon, csupán úgy gondoltam hogy ha nyereségük lecsökkenne akkor valamiféle pánikhangulat uralkodna el rajtuk és talán elkezdenének gondolkodni hogy kell NORMális VPU-t csinálni, normális cheateket nem használó drivereket és főként nem ilyen marketinget :DD
A játékokról: A Half-Life (1) annak ellenére hogy már van vagy 6 éves még is népszerűbb mint például Quake3 vagy JK2 és satöbbi új játék (ezt a multplayer felhasználok alapján mondom). Tehát ha Half-Life 2 is olyan népszerű, jó hangulatú stb. stb. lesz akkor nagy valószínűséggel többre megy vele az ATi vele, mint az NV a doom3-al, ami max 1,5 éven belül kifutja magát. -
HiperG
addikt
2x teljesítmény...
Én ezt képtelen vagyok elhinni. Amikor az NV30 készülőben volt és a 9700 Pro már piacon volt, akkor nagyban nyomatták a dumát hogy hány százalékkal veri a 9700 Pro-t.
OK hát a cucc nem jött össze, a sok nVidia fan pedig csak elnézően mosolygott egyet.
Jött az NV35, úgy lett beharangozva hogy 80%-al veri a 9800 Pro-t.
Kijött hát nem sokkal múlta felül, aztán kiderültek ezek a csalás ügyek.
Megint csak az derült ki hogy az ATi a jobb vétel. OK szép munka volt a melegedés csökkentése, de MÉG MINDIG sobban melegszik, többet fogyaszt és hangosabb mint a 9800 Pro.
Akkor ott van még a méret és még sorolhatnám, ja és ott van még hogy egyre több játék lesz optimalizálva ATi-ra (pl. Half-Life 2) -
HiperG
addikt
2x teljesítmény...
Én ezt képtelen vagyok elhinni. Amikor az NV30 készülőben volt és a 9700 Pro már piacon volt, akkor nagyban nyomatták a dumát hogy hány százalékkal veri a 9700 Pro-t.
OK hát a cucc nem jött össze, a sok nVidia fan pedig csak elnézően mosolygott egyet.
Jött az NV35, úgy lett beharangozva hogy 80%-al veri a 9800 Pro-t.
Kijött hát nem sokkal múlta felül, aztán kiderültek ezek a csalás ügyek.
Megint csak az derült ki hogy az ATi a jobb vétel. OK szép munka volt a melegedés csökkentése, de MÉG MINDIG sobban melegszik, többet fogyaszt és hangosabb mint a 9800 Pro.
Akkor ott van még a méret és még sorolhatnám, ja és ott van még hogy egyre több játék lesz optimalizálva ATi-ra (pl. Half-Life 2)
Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest