Aktív témák
-
Notes
senior tag
Philips Speech Magic. Na az valami. Láttam élőben hogy konvertál beszédet szöveggé. Brutál...
-
dabadab
titán
''Miért olyan nagy szám ez? számtalan ilyen program van/''
Azert olyan nagyon szamtalan nincs, raadasul a legtobb eros kivannivalokat hagy maga utan.
''a legtöbb GPS nek saját beszélő progija van nem fogják a userek a szebb hang miatt megveni ezt''
Nyilvan nem ugy kell elkepzelni, hogy emberunk bemegy a Tescoba, vesz egy ilyen progit, szetszedi a GPS-et aztan egy eprom-egetovel athekkeli az egeszet :)
A GPS gyartoja veszi meg a programot, mivel ez igy valoszinuleg joval olcsobb, mint egy sajatot kifejleszteni. -
A rövid válasz: marketing.
Nyilván nem az lesz a sajtóközleményben, hogy írtunk egy programot, amit már húsz éveel ezelőtt is mindenki megcsinált előttünk, és semmi új nincs benne, de azért jó, hanem azt, hogy ez aztán az újdonság, és ilyenre még csak nem is gondolt senki előttünk, és ez még a süketnéma-vakok életét is megkönnyíti. :D -
SupaCow
aktív tag
akkor viszont valószínű rosszul gondoltam .Mert valoban az a neve hogy Text-to - speech
szöveget alakit hanggá. NAgyot tévedtem
DE akkor valamit nem értek. Miért olyan nagy szám ez? számtalan ilyen program van. Még a csapatkommunikációra használt ventrilo is tudja. pedig nem erre készült.
A másik meg hogy segiti az autos közlekedést ez a program ? a legtöbb GPS nek saját beszélő progija van nem fogják a userek a szebb hang miatt megveni ezt,, khm..
vagy most megint rosszúl gondolom.. ?
[Szerkesztve] -
BobMaster
senior tag
[L]http://www.research.att.com/projects/tts/demo.html[/L]
Mike hangja egész jó... -
SupaCow
aktív tag
ha meg programozható kit érdekel? majd beprogramozom magamra. :)
Már el is képzeltem hogy reggel felkelek és bekapcsoloma gépet. Csak annyit mondok neki reggeli program. ÉS akko megnyitja azokat az oldalakat ami a napi induláshoz kell :D -
Sanya
nagyúr
wow, gondolom angol nyevű
Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged