- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
udi
őstag
Hogy őszinte legyek én mindig félek amikor összefonódás van......
Mindig van valami a háttérben és sajnos nem sok jó szokott lenni!
Tehát én kivánom hogy az amd-is maradjon a poziciojában mert ha eltünik akkor mi szivunk mint általában a kisfogyasztók...
Szoval versenyre fel!Bár lehet hogy ezt a versenyt is már rég lefutották csak mi még nem tudunk róla
Szoval egy a lényeg:akármi is lehet még..... -
válasz
Televan74 #52 üzenetére
''Az AMD arra akart építeni, hogy egy pár százaléknyi vásárlót, átcsábított magához(erre akart az AMD nagy pénzeket bele invesztálni a fejlesztésbe, be kell ismerni ezt nagyon elb@szták). ''
Ez koránt sem biztos. Szerintem korai temetni az AMD-t. Jelentős részesedét farapott ki az intel tortájából, és azért Core 2 Duo sem feltétlenül elég ahhoz, hogy teljesen visszaszorítsa az AMD-t.
''Ezt az INTEL gyorsan korrigálta a CoreDuo2 processzorokkal, és az áraikkal.''
A Core 2 Duo-ra 1 évet kellett várni. Azért az nem volt olyan egetrengetően gyors és AMD sem lépte túl még azt az egyévet, ami a Core 2 Quad és a Core 2 Duo-ra kell válaszidőnek.
''És az, hogy az AMD tönkremegy, az INTEL -nek tökéletes lenne. Az MAC-et sem ítélték el soha sem, pedig az IBM gyártású G(3,4,5,) sorozattal egyedül volt a RISC piacon.''
Nem biztos, hogy ténylegesen olyan nagyon jó lenne az Intelnek, én nem vennék mérget rá, hogy nem darabolják fel trösztellenes törvény hatálya alatt. IBM mellett még a Motorola is gyárt PowerPC processzorokat, és még van pár másik RISC alapú processzor a piacon, amit szerverbe lehet rakni. -
Televan74
nagyúr
Vannak olyan felhasználók akik köpködik az AMD-t, pedig soha nem volt nekik(nekem volt INTEL procim is, és csak a legjobbakat tudom mondani róla).
Nem tudom sokan mire verik a nyálukat, hisz az AMD-nek mai is meg van a vásárló rétege és az ATI-nak is.Se az INTEL, se az NVIDIA nem tudta a biztos vásárlókat megkörnyékezni.
Az AMD arra akart építeni, hogy egy pár százaléknyi vásárlót, átcsábított magához(erre akart az AMD nagy pénzeket bele invesztálni a fejlesztésbe, be kell ismerni ezt nagyon elb@szták). Ezt az INTEL gyorsan korrigálta a CoreDuo2 processzorokkal, és az áraikkal.
És az, hogy az AMD tönkremegy, az INTEL -nek tökéletes lenne. Az MAC-et sem ítélték el soha sem, pedig az IBM gyártású G(3,4,5,) sorozattal egyedül volt a RISC piacon.Az, hogy egyedül marad az X86 -os piacon, az még nem törvényellenes, igaz nem is jó.
Hyper-Fantasya:
Nem lehet igazán tudni azt, hogy kinek a kezében futnak össze a szálak.Lehet , hogy egyetlen nagy társaság kezében van a processzorpiac 95%-ka...
Rajtunk meg jól röhögnek, hogy mindig megesszük ezt a maszlagot. -
Ste
addikt
azért meg ne folytsák
-
Az időbeli előny nem feltétlenül lesz végleges előny. Intel és nVidia sokkal tőkererősebb mint AMD. Meg aki először fejleszti ki az szembesül a gyermekbetegségekkel is.
ATi-nak ''elöbb'' volt egyesített shader-es GPU-ja mint nVidiának (XBOX360-ban van egy ilyen ha jól tudom), de PC piacra előbb jött ki az nVidia és ATI sehol sincs most (mármint nem kapható a kártya és nincsenek alkalmazás tesztek). Kiváncsi leszek mi lesz ebből a versenyből is. -
Vistaboy
veterán
Hát igen, ha igazad lesz és tényleg ez a jövő útja, akkor az AMD-ATI itt előnnyel indulhat, mert Ők már együtt vannak egy ideje közösen fejlesztenek, Intelék csak most állnak össze.
Egy biztos: mindig arról fog szólni a számítástechnika hogy egyik próbál a másik fölébe kerülni teljesítményben. És ez Nekünk jó. Ha csak egyik cég lenne, nem lenne akkora a fejlődés. -
KrAt
veterán
Kíváncsi leszek, mi lesz ebből. Sztem semmi az AMD szempontjából.. Széplassan talpraállnak, és megy minden tovább
-
'' Intel chipset-ek is támogatnák végre az SLI-t.''
Patch-el már támogatják
''Az ATI is összeállt az AMD-vel, és hová jutottak?''
Hát még nem kristályosodott ki teljesena cél, de egyenlőre gödörbe. Sokan (köztük én is) azon a véleményen vannak, hogy a következő generációs processzoaik (talán K11?) már olyanok lesznek, hogy CPU-ba integrált GPU, aminek jelentős esélye van. Ez a cél félig magyarázat arra, hogy mit kavar Intel és nVidia együtt.
Majd meglátjuk mi lesz... -
-
Vistaboy
veterán
Mint Intel és Nvidia-fan, Én egy kicsit aggódok. Az ATI is összeállt az AMD-vel, és hová jutottak? Tudom hogy jóval tőkeerősebbek mind a ketten mint a konkurrencia, de azért ez jutott az eszembe hirtelen. Mondjuk, az NV-nek már van VGA-ja, alaplapi chipje, Intel eddig jobbára csak integrált VGA-kat gyártott. Egy harmadik konkurrens VGA jól jönne változatosságképpen. És az sem lenne rossz, ha az Intel chipset-ek is támogatnák végre az SLI-t...
-
csizs
aktív tag
Szerintem meg az AMD megint azzal fog jönni, hogy az intel olsyan elönyre tett szert ,amit ő nem tud behozni. Hát....... huljon a ........ ,mert szerintem a cél a teljesítmény és az AMD jól el volt amikor megcsinálta 64bites rendszerét az intel meg sehol nem volt most sajnálnom kéne ?
Nem fogom, mert nekem a teljesítmény a fontos. És most intelék nagyon jók. A versenyhelyzet meg úgyis meg lesz ne parázzatok, csak megszorongatták AMd-t, hogy ne lustákodjanak, hanem csináljanak valamit.
-
Zoli329
addikt
válasz
venember83 #29 üzenetére
Ja. Dobom is ki az nV karimat
-
dr faustus
senior tag
válasz
Metamorfózis #22 üzenetére
Szerintem ez a trösztellenes dolog akkor lenne reális, ha Intel procival csak nv kártyát használhatnál, és forditva nv vga csak intel csippel menne(nem a duplakártyás megoldásokról beszélek).
Ekkora méretű, a piacon domináns cégeknél preventíven is meg szokták akadályozni az összeolvadást, mert nagy valószínűséggel monopolhelyzethez vezethet. Nem véletlen, hogy az ilyen szintű cégfelvásárlásokat engedélyeztetni kell. -
Mintha szerencsétlen AMD-nek nem lenne elég fejfájása egyelőre, az anyagi helyzete miatt... Mostanában még az is kérdéses, h életben marad-e
-
Metamorfózis
tag
válasz
Hun'reeth #16 üzenetére
Szerintem ez a trösztellenes dolog akkor lenne reális, ha Intel procival csak nv kártyát használhatnál, és forditva nv vga csak intel csippel menne(nem a duplakártyás megoldásokról beszélek). Amíg ez nem lesz így nem tud belekötni egyetlen nemzetközi bíróság sem. De a távoli jövőre nézve sztem is aggasztó a dolog.
Ha az AMD nem vette volna meg az ATI-t akkor sztem nem is várhatnánk az R600-at. Milyen király lenne tűzközelben lenni ilyen cégeknél, akkor most nem kéne találgatni, hogy mi lesz. -
Male
nagyúr
válasz
venember83 #17 üzenetére
Az más volt... itt viszont két, a maga területén piacvezető cégről van szó.
''a vállalat a növekvő profit reményében pár éven belül csúcskategóriás GPU-kat dobna piacra''
Ezesetben az nVidia nem nagyon nyújtana nekik segítséget, hiszen ezzel egy leendő konkurenst támogatna... -
Hun'reeth
őstag
válasz
Adrian Mole #1 üzenetére
Nekem is a trösztellenes dolog jutott eszembe. Elég erősen sérül már a versenyhelyzet ha ez az együttműködés igazán szorosra fonódik.
-
Versus
senior tag
Elkezdték felosztani a piacot ?
-
BITBOYS
addikt
Intel videókártyát és nvidia processzort a népnek.
-
Dare2Live
félisten
az ellenségem ellensége a barátom.
csodálom, hogy eddig vártak.... -
Oliverda
titán
Ázsiai lapértesülések szerint...
-
rolko
őstag
válasz
venember83 #2 üzenetére
Szorul a hurok az AMD nyaka körül, lehet elásta magát örökre ezzel az eggyseüléssel
-
...tény, hogy előbbi [Intel] komolyan fontolgatja (egyes pletykák szerint már el is döntötte) indulását az önálló grafikusprocesszorok mezőnyében is.
Ennek én kifejezetten tudnék örölni! -
Azért szerintem elég jól meg vannak határozva azok a meg nem határozott előnyök
-
rolko
őstag
Ez várható volt
-
venember83
nagyúr
Ha AMD-ATi osszejott, akkor ez is varhato volt. Ha nem szamitott erre az AMD-ATi akkor eleg szuklatokoruek.
-
Adrian Mole
senior tag
Bunda! Ilyenkor nem szokott valami trösztellenes bizottság is vizsgálódni?
Egyébként úgy is lehet értékelni, hogy nagy a nyomás az AMD felöl (Intel és NVidia felé). Kiváncsi vagyok, mi lesz a jövőbeni következménye, főként a termékek oldaláról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpársportok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Linux kezdőknek
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest