Aktív témák
-
andorpapa
őstag
válasz
gericooper #13 üzenetére
De itt hol keltenek igényt a ''hozzáértők''? Itt senki sem keres semmit, nincs haszon, mert a 15 forintos LED-en sem a kereskedő, sem az importőr, és tulajdonképpen szinte senki sem keres túl sokat. Ráadásul egy ilyen ötlet hatására nem nő meg túlságosan a nemzetközi LED vásárlás. A LED-es ventikre már igaz, hogy ''fogyasztói társadalom'' (bár szerintem baromira közhelynek számít ma már ez a kifejezés), itt viszont semmi extra, valakinek beugortt ez az ötlet, megosztotta a világgal, mi meg veletek, de ettől még senki sem fog meggazdagodni, csak azok a tajvani cégek, akik (fogadni is merek) 2 hónapon belül kivitelezik tömegtermelésben is a cuccot.
Szerintem zárjuk le ezt a ''fogyasztói társadalom'' témát, mert alapvetően nem erről szól a hír és a hozzá tartozó topic. -
Den
veterán
válasz
gericooper #9 üzenetére
ja, ahogy mumus is írta, itt most (kivételesen :) ) nem akarnak semmit ránksózni, ez csak egy ötlet, hogy hogyan lehet fillérekből, egyszerűen egy látványos modot csinálni.
-
mumus
csendes tag
válasz
gericooper #9 üzenetére
Sztem amit írsz az nagyon sok dologra igaz ezen a piacon,de erre pont nem mivel
nem arról szól a hír, hogy kijött az XY táp világítós csatikkal. Hanem arról, hogy ezt bárki megcsinálhatja magának. Ehez pl. csak egy 15 ftos led kell. -
utax
aktív tag
válasz
gericooper #9 üzenetére
DEN, lehet, hogy mégsem kellene ilyen híreket megírni, mert sokaknak rossz a szíve, még egy ledes téma és felrobban az agyuk az idegességtől.
részemről akinek ez a mániája, csinálja, én spec. alkoholos filccel fogom kidekorálni a házam, kinekmiközehozzá. -
Den
veterán
válasz
gericooper #1 üzenetére
Hogy jött most ide a fogyasztói társadalom?
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest