- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
ez már necces terület. országa válogatja. nálunk pl szabad a másolás, de tilos másolásvédelmet feltörni. ez az az a kategória, h hiába alkotmányos jogod a mozgásszabadság, ha egy terület le van zárva, akkor nem mehetsz be, mert akkor a másik jogát sérted meg.
nincs olyan, h nekem jogom van mindenkin átgázolni. szabad országban, szabad akaratából, szabad ember azt tesz, amit szabad. -
-
FTeR
addikt
hangyányit ellentmond neki egy szegmens piaci részesedés ;)
#95:
ez is egy olyan érv, aminek semmi súlya és már nyilatkoztam is róla.
hiába van kismillió GUI, ha ebből 2-3 tartozik a használható kategóriába. ezek azok, amik csak arra jók, h el lehesen mondani, h vannak (lentebb írtam erről).
lehet meg fogsz döbbeni, de képzeld, win alá is van rakat GUI. ugyan a licensz nem engedi lecserélni az explorer.exe-t (nem az iexlorer.exe), de csak annyiban fáj a dolg, h elveszik a szupport, de ez így van linux disztribeknél is. -
moonman
titán
ugyanolyan vicces, amikor a kurvapoénosakaroklenni Apple reklámokban kifigurázzák az UAC-t, miközben a Mac-ben ugyanúgy ott figyel ez a funkció, csak kicsit bénább kivitelezésben. a marketinget kár ide keverni, nyilván mindenki a saját malmára hajtja a vizet. az UAC jó és kész, és valóban jó lenne, ha szép lassan minden rendszer használna valami hasonlót. (mondjuk nem tudom, miért ''arra épül''.)
egyébként tök poénos, hogy egy olyan hírtől, ahol az MS a sokéves baszogatásra válaszként gyorsan összeszedte, hogy bizony a többiek sem angyalok, eljutottunk az os-háburúig. egy párszor már kitárgyaltuk, hogy ez az innen lopok, onnan lopok tulajdonképpen nem más, mint a felhasználói igények kielégítése, mely végül egymásra nagyon hasonlító végeredményeket szül. kezd szarrágás lenni az egész.
[Szerkesztve] -
FTeR
addikt
asszem még direkt írtam is, h nem a win találta fel a graf felületet, de kétségtelenül vele terjedt el.
az ilyen megelezőzte a korát cucc meg többnyire csak látszólagos. lehet, h hatalmas ötletek voltak benne, de annak is megvolt az oka, ami miatt nem volt alkalmas rá, h széles körben használhatóvá váljon.
csak, h közeli példát hozzak. első ránézésre az xgl többet tud, mint a wpf. de mégsem terjedt el, mert rengeteg gond van vele, meglepően lesújtóan tudnak nyilatkozni róla linuxosok, ha épp nem arrol van szó, h fel kell vmi példát hozni az aeroval szemben.
a technológiai hozományokról, mint platform eszközt meg sem említve a wpf-nél, amivel jóval túlmutat egy 3D effekt orgiánál.
olyan sincs, h wines vagy ms fan vélemény, mégis jól elhatárolhatók a szempontok és jól jellemzehetőek a tendenciák.
pl novell a susevel emozdult a geek vonalról az ms féle irány felé. érdekes látni, h mekkora ellenálásba ütközik. -
FTeR
addikt
valszeg az lehet a dolgoban, h nem sikerült meggyőzni. ezeket nem kitalálom, csak sokat olvasok és vitázok a témában. egy multokori vita kapcsán elő is kapartam egy régi weblapot, ahol egy nagy linuxos arc értekezik a graf felület fölöslegességéről. szal továbbra is az van, h más behatások nyomán másképp látjuk.
szerk: nem tévedés? vagyis igaz?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hálózatokról alaposan
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby rádiós topik
- FOTÓS beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest