- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
-
erdoke
titán
+ Den #6 is:
Értem a kitűzött célt, de miért kell ezt egy adott rétegre korlátozni? Miért nem kell adót fizetnie pl. egy két tanárból álló házaspárnak (ezzel és a többi adókedvezménnyel együtt gyakorlatilag lenullázható az SZJA-juk), és miért kell nekem és a hozzám hasonlóknak? Pedig én se keresek vmi iszonyat sokat, a feleségem pedig akkor jött el pont GYED-re, mielőtt megemelték volna a tanári fizetését, a gyerek ugyebár nem keres. Az én valamivel átlag fölötti jövedelmem miatt szépen kitúrtak minket pl. a lakáshitelre igénybevehető adókedvezményből, aztán nem lehet SEx-elni:) -
KEndre
HÁZIGAZDA
Speciel most éppen az van, hogy minden forgalmazónak nyitott lesz a pálya a SEx-ben, most már csak azt kellene elérni, hogy ne legyen kettős árazás. A monitoring rendszerben lehetne heti árváltoztatást bevinni, így mindjárt lenne egy kis gerjesztés az árversenyre is. MaUser is elmondta már (nem először), hogy triviális megoldásokkal közelíteni lehetne ahhoz a célhoz, hogy ne legyünk szégyenszemre utolsók a térségben az internet-használat tekintetében.:(
Sajnos, Magyarország - mint tudásalapú társadalom - a béka segge alatt van az IT tekintetében, azt is mondhatnám, hogy ott van, ahol a magyar foci (pedig a 6:3 még most is példát mutathatna).:O
A korrupció megöli a tisztességes piaci versenyt, és ez a hazai közbeszerzéseknél jól megmutatkozik. Ettől kellene féltenünk az adónkat, nem a SEx 12-14 milliárdjától.
E.
Aktív témák
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Opel topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- További aktív témák...
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged