- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Aktív témák
-
erdoke
titán
Nem haragudtam, főleg azért nem, mert én se mondtam olyat, hogy bárki a másik adóját igényelné vissza. De ha végiggondolod, hogy fix költséget kell elosztani, akkor ha valahol vmi nem folyik be, azt máshonnan kell átcsoportosítani. És mivel az illető annyival kevesebbet adózott (a kedvezményezettek körét tekintve gyakran esetleg alig adózott, ha egyáltalán), nem az övébl csoportosítanak át. Ennyi, egy államháztartásban azért több összefüggés van, mint otthon a konyhapénz esetén, amikor ha anyuci több kencét vesz, akkor apucinak nem marad SATA vinyóra zsé...:D
-
erdoke
titán
+ Den #6 is:
Értem a kitűzött célt, de miért kell ezt egy adott rétegre korlátozni? Miért nem kell adót fizetnie pl. egy két tanárból álló házaspárnak (ezzel és a többi adókedvezménnyel együtt gyakorlatilag lenullázható az SZJA-juk), és miért kell nekem és a hozzám hasonlóknak? Pedig én se keresek vmi iszonyat sokat, a feleségem pedig akkor jött el pont GYED-re, mielőtt megemelték volna a tanári fizetését, a gyerek ugyebár nem keres. Az én valamivel átlag fölötti jövedelmem miatt szépen kitúrtak minket pl. a lakáshitelre igénybevehető adókedvezményből, aztán nem lehet SEx-elni:)
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest