- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lamoti
csendes tag
nem, ez csak kikivánkozott és mindig jött még valami. de bocs +1szer akit untatott
-
lamoti
csendes tag
és egy utolsó , mert annyira felrázott a dolog, hogy ez nem marad bennem:
...Ez év áprilisában a ''Német Szövetségi Köztársaság Érdemrendjének I. osztályú Érdemkeresztje'' kitüntetést adományozta Johannes Rau szövetségi elnök Straub Eleknek a német-magyar ...
ha zsákszámra öntenék a pénzt a zsebembe én osztogatnék egy-két fém darabot. (''örülök, hogy finanszírozhatom a Deutsche Telekom veszteségeit)
aztán most már tényleg elég, bocsi akit untattam. -
lamoti
csendes tag
egyetértek 747-el, főleg egy ilyen cégnél, azonban ebben az esetben is a fejétől bűzlik a hal, s Straub úr még csak a dereka. Azt hiszem itt is a benzinhez hasonlóan az állam érdeke lenne, hogy az informatika fejlődésével megnyílnak a kapuk az előrelépésekhez.
-
lamoti
csendes tag
egy újabb elismerés, ami nekem annyit jelent, mint amikor Straub Úr - egy monopol helyzetben levő cég vezetője - nem is olyan rég, pár évvel ezelött, az év menedzsere tudott lenni Mo-on.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest