Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Apple Watch
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
Versus
senior tag
1.Azt hittem kapok adatot ,de ha nem hát nem ! :)
Majd kérek Fierytől neki biztosan van AIDA riport.
Írod : ''Nálam aszinkron jóval magasabb a sávszélesség 400-on, mint 333-on.'' akkor minek kell felhúznod a procit oda ahova Acess kolléga ,mem sávszélességről beszélünk a te DDR406-odat talán össze lehetne vetni Acess DDR392-jével de biztosan megint buta vagyok. :)
3.Megint nem tudom hol olvastad hogy földhöz verem magam a szinkronitásért,de azt pláne nem tudom honnan veszed hogy nem értem a DDR és fsb közti összefüggést de oktass csak,túlélem! :)
Amúgy szerintem marhára off ennél a hírnél a sis-ről vagy a GB-ről beszélgetni ,főleg a mért adatok nélkül.Azért megnéztem volna egy Canterwood/Springdale összehasonlítást a sis-el de egyelőre úgy tűnik nélkülöznünk kell az adatokat.
Aktív témák
- Monitorkalibráló eszközök
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Próba
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3000MHz CL16 Gaming - 8 év bolti garival! -
- ddr4 2x16gb min. 3200mhz keresek!!!
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- Új, bontatlan Kingston 8GB DDR5 5600MHz CL40 - 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest