- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
amúgy Raidmax Ninja 17-18K és állítom van ilyen hűtési képessége
szerk: és legalább jól is néz ki
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
platinából van ez, h ennyibe kerül?
ja nem, alumíniumból, akkor már értem
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
fööööjjjj, de baszott ronda ház .... semmi designe, semmi forma, semmi tervezés.
össze van hányva az egész.
közönséges, snassz, túlzottan puritán
a szürke színről meg leszokhatnának már ....
2000 óta midnen szar ebben az ezüst színben jön ki
telefon, autó, hifi, monitor, nyomtató, scanner.
[ez itt a hányás helye ....] -
MC Pite
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #15 üzenetére
Akkor inkább P180/Stacker xx, fele annyi; így azok is hűtenek (pláne P180 a vga tölcsérrel meg a jó kis hangsigetelésével és több kamrájával) kb.
Jah, vagy TT vízhűtéses duálradis pofás házat is kapni... olcsóbban.
[Szerkesztve] -
MC Pite
veterán
1, nem csak geforcok vannak, ezt írni (már elné') parasztság
2, leszámítva hogy az Antec Sonata is ezt a módszert használja vagy 5 éve ugyenezen okokból, nem sokan használják így tényleg.
http://mcpite.uw.hu/sonata_belso.jpg
Ez persze nem csökkenti a mostani ház érdemeit, Iceq3-as/Arctic hűtéssel még perfektebb, de ezzel a passzív vgakat is be lehet már vállalni. Persze én inkább Sonatát vennék, picit olcsóbb és az is igen korrekt -
BusyChild
tag
Jo kis ali haziko de a tj-07 tenleg jobban bejon
-
macilaci78
nagyúr
Nagyon szép ház, ötletes dolgokkal teli, de kiba... drága.
És nem hiszem el, hogy egyik júzernek sem ötlött a fejébe, hogy arra a helyre barkácsoljon egy home-made ventit, és mondjuk szakmai fórumokon megaszongyja, hogy ''Hú de frankó, áttértem a lágytojásra...'' De nagyon tetszik és a környezetemben el is tudnám képzelni ezt a házat, ám ennyi pénzért inkább sarokcsiszolóval-dörzykoronggal meztelenítek le egy sima házat... -
ByB
addikt
Ezért az árért már korrekt vízhűtést lehet kapni és akkor a hűvös (VGA) mellé még csend is társul...
-
Achill3uS
nagyúr
istenien néz ki, az elrendezés no comment de irreális ára van.. ennyiért már inkább egy benga Lian Li V2000
-
REDeath
őstag
hamár a hűtésre terelődöt a szó a legjobb hűtés: egy páralecsapódástól mentes, 100%-osan száraz, hermetikusan lezárt zacskóban az alkatrészek, folyékony nitrogénben
(hasonlít vízhűtésre mert folyadék) egyedül a vinyót kell melegebben tartani, nehogy befaggyon
Mod: ha valaki ezt megcsinálja, és mégis túlmelegszik valami a ''gép''-ben akkor öngyilkos leszek
[Szerkesztve] -
Ste
addikt
Akkor már inkább Tj-07
nálam az a favorit
igaz, még ennél is drágább -
atuci
őstag
Jópofa ötletek, de nagyon drága, sztem egy negyedébe kerülő minőségi házban is lelehet hűteni 1 vagy 2 csúcs vga-t. Csak ügyesen kell választani
-
horvathkrisz
addikt
Tuti ilyet veszek!
Higgyetek el, megeri, egy ido utan behozza az arat! -
-
REDeath
őstag
(Az a lebillenő tálca az rossz, mert ha nagy a CPU hűtő akkor beakadhat.)
De az összes többi link amit adtatok... nekem nagyon tetszikfőleg az a lian li féle, amiben a tápot is csak betolni kell, és az egész gép hátulja pikk-pakk kivehető
Következő házam ha cserélem majd valaha tuti ilen lesz
(Ha a Stacker 830 is kihúzhatós, akor az a favorit, mert szép is)
[Szerkesztve] -
tts
addikt
a felső kategóriában elég elterjedt szolgáltatás, sok Lian Li, Silverstone vagy Coolermaster igényesebb házai [link]
ezen belül is vannak érdekességek pont Silverstone-éknál lenyíló [link], vagy barebone is létezik kihúzható lappal [link]
én ilyen házat használok itthon [link] szintén kihúzható alaplap -
hétalvó
addikt
Azt nem értem miért nem tettek bele vízhűtést. A 8800-ak alapból vizesek is lesznek. Nem kell ide már ez a légcsatorna. Bár lehet mutogatni a haveroknak.
-
Ennyi $$$-ért inkább veszek vmi ócska házat, leveszem az oldalát + veszek egy szobaventit (átm 40centi, nem 12!!
) meg egy zsák szárazjeget
Eldobom az agyam, h egy-egy komponensért képesek egy olcsóbb konfi árát elkérni -
bagyulajuve
addikt
baromi jó ház, baromi drágán
mondjuk ez a VGA hűtési megoldás nem tűnik rossznak, de azért remélem nem lesznek annyira fórrófejűek -
cousin333
addikt
Régen nézegettem őket... Találtam egyet: [link]
Muton: Azért tegyük hozzá, hogy sokat nyom a latba a felhasznált anyagok és a kidolgozás minősége is...
Intelligencs: Ebben persze van igazság... Ami a passzív/nem passzív hűtést illeti: tény, hogy jobb, ha külön van egy csendes, megbízható ventink, de ilyet lehet venni is külön (pl. Zalman VF-700), esetleg igényesebb gyártók igényesebb termékein szériatartozék. Nincs az megírva sehol, hogy kis hangos ventivel legyen szerelve egy videokártya (azok általában nem a csúcskategóriát képviselik). Ennyi pénzből meg már megoldható...
[Szerkesztve] -
Muton
addikt
nagyon vékony vonal választja el a visszafogott, elegáns, mindenféle közönséges feltünőséget, giccset nélkülöző modern házformát az unalmasan egyszerű puritán gagyitól.
de szerencsére vannak olyan gyártók (pl Silverstone, Lian Li, és még pár cég), akiknek általában (valljuk be, h minenhol volt vagy van egy-egy félresiklás) sikerül ezen a vékony vonalon mozogniuk, miközben ötvözni tudják a zseniális formavilágot a kor kívánalmainak megfelelő tartalommal, technológiákkal. és ez az, ami a mai világban sajnos egyre ritkábban lelhető fel, részint a fölösleges megalkuvásnak, a szépérzék elkorcsosulásának, a felületességnek (és hazánkbn az általános anyagi helyzetnek) köszönhetően.
na mindegy, nem lehet minden és mindenki szép és jó... mert akkor nem tudnék kitűnni
a linken a házépítés egyik iskolapéldáját láthatjukígy is meg lehet oldani
-
REDeath
őstag
Technikailag nagyon-nagyon jó. bár én jobban örülnék az előlapi usb-nek de mind1.
Ellenben az ára az horribilis, de az is igaz hogy aki csúcskonfigot épít annak nem számít hogy mennyibe kerül a ház. (És láttunk már ennél szebbet is)
cousin: én még nem láttam olyat amiben kihúzható az alplap (servereken kívűl) pls írj egy linket, kiváncsi vok az ilyen házakra.
[Szerkesztve] -
válasz
cousin333 #12 üzenetére
Hát, nem teljesen. A videokártyákon általában kicsi, sunyi, sivító ventik vannak, amik 1 év alatt bekrepálnak. A házban meg szép nagy komótos ventik, amiket úgy lelassítok, hogy meg sem hallom őket.
Nekem is passzív videokarim van (6600 GT), és 4 házhűtöm. Mivel a procihűtőm is le van szabályozva, ezért kis terhelésnél k. halk a gépem. Ha játszom, akkor is a tápom hűtője durvít be, az lesz olyankor a leghangosabb.
[Szerkesztve] -
Muton
addikt
hát ja, nem egy asus vagy 'mittomén' milyen kategória. nekem a silverstone egy picit jobban tetszik (különösen ez: [link]), viszont a lian li-m meg el van látva rendesen kiegészítőkkel (by tts
)
tj-07: huhh, ennek elég konkrétan meg vn csinálva az alja és qrva jól is néz ki.le a kalappal
-
#gab_
őstag
80k?! ezért? lol
-
bambano
titán
válasz
TESCO-Zsömle #17 üzenetére
Vagy nekem rossz a szemem, vagy jól látom, hogy a vinyók élére állítva, a ventillátorok felé lapjával állnak? Mert ha igen, akkor azokon a vinyókon csak tojást érdemes sütni, másra nem jó. Azt látom, hogy a ház jobb oldalán van egy levegőbeszívó lyuk, de ha jól látom, az a diszkek és a diszktálcák mögött levő venti tartó között végződik, ahonnan szívja a venti és nyomja rá a videokártyákra. De ha ez tényleg így van, akkor mi fogja hűteni a diszkeket?
-
george11
addikt
85K
Inkább vennék egy lelakott Lada-t ennyiért, és mennék vele csapatni (hobbyszinten) a dudvásba, kilinccsel előre -
opr
nagyúr
Nemtom, nekem annyira nem jön be
Gyönyörű, de ennyiért olyan hűtést csinál még egy 2balkezes állat is ami bőven túlszárnyalja ezt(is)...
szvsz -
cousin333
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #17 üzenetére
Értem én, nem kell magyarázni
. Én ettől függetlenül, mintegy mellékesen említettem meg az elforgatást. Ráadásul nem látom, hogyan hűtik a vinyókat. Az én házamba be lehet tenni ventillátorokat, amik keresztbe szívják a levegőt, gyakorlatilag csak vinyóknak. Itt ilyet nem látok (ilyenről van szó: [link]).
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #15 üzenetére
Vártam, hogy valaki elsüsse a pojént
Ezért a pénzért veszek egy márkás plexis házikót + ventiket + anyagot és sz@rrá moddolom, aztán még marad pénz VGA-ra... -
- iSO -
tag
Egész biztos tolongás lesz érte....
-
TESCO-Zsömle
titán
Retekegér most tudta meg, hogy a Temjin 9-es várható ára 90 ezer forint!
Retekegér: ,,Mennyi???''
A Temjin 9 várható ára 90 ezer forint!
Úgy egyéként: Sztem ezért a pénzért a 7-es a jó választás! 7x5,25'' ; 6x3,5'' ; 2xATX táp/1xredundent ; stb...
Úgy egyébként 2.: Ezért a pénzért inkább egy vízhűtés! (Akinek tellik majd 2x8800GTX-re, annak egy 100k-s VH sem okozhat gondot... -
-
Ősember
őstag
szegény jajj de csunya lett
nem értem ebben mi a zannyira különleges ami indokolja az árcédulát
-
-
Daweee
őstag
Ez a kihúzható alaplap nagyon ötletes
viszont ha már ilyen drága, legalább kinézne valahogy
és szerintem a vinyó mögötti venti szerintem jobb mert nem kell külön hűtő a vinyóra...
-
Ebben a házban tök jól lehetne hűteni a passzív hűtéses TNT2 M64 kártyákat.
-
törölt tag
ez a haz nagyon ronda...
sokkal szebb hazam van, az elejen egy 12-es venti, hatul is, a tapban is, a proci es vga megfeleloen hutve, mindez zaj nelkul es mindig 30C° alatt...es lyukacsos az oldala
ezert kar egy hazat megvenni...
szerk: raadasul nagyon draga...
[Szerkesztve] -
Retekegér
MODERÁTOR
A GPU-knál most arra mennek rá, hogy a csíkszélesség csökkentésével csökkenjen a hőtermelődés is. Amúgy hasznos funkció a melegedő VGA-k esetében...
Mod.: mennyi???
[Szerkesztve] -
Muton
addikt
ez a ház gyönyörű
mennyivel lesz hangosabb a ház, ha a takarólemezek fele rács? -
Remington
őstag
nemtom nekem nagyon nem tetszenek ezek a szögletes házak. élőbe lehet jobban néz ki de ezeken a képeken olyen kínai benyomása van
-
cousin333
addikt
Szép is, jó is, de rohadt drága
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged