Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DTF

aktív tag

válasz Peat;) #19 üzenetére

peat: egy az, hogy a walkman teló nem +30k, hanem kevesebb. Másik, hogy ha egyszer huzamosabb ideig használsz walkman telót, és azt lecseréled egy nem walkman típusura, akkor nagyon elkezdesz sírni a csere miatt. hidd el, én tudom, a w800-ról már próbáltam többször cserélni más típusra és márkára (pl. N 6270, S D600) de azoknak olyan ratyi volt a hangzása, hogy inkább túladtam rajtuk.
    Jó, lehet mindenfélét eszkábálni, meg szoftvert cserélgetni, de ha ezt megcsinálom, akkor a jótállásnak részben vége + nem vagyok kontár.
    ha hozzászokik a füled a megabass-hoz, akkor nagyon nehéz meghallgatni egy másikat.

ivida: azért, mert úgy lenne egy smartphone, aminek van tökéletes zenelejtászója, ugye okosteló, szép nagy kijelző és nem mellesleg egy 3,2-es kamera. Ha a W950i-ben lenne kamera...
    Egyébként tényleg nem rossz ötlet, hogy egy teló (pl. ez a P700i(?)) + egy a legújabb színes kijelzős Sony walkman együtt, de ha már egybe megkapnád. Az, hogy meg mennyit bír ki, relatív. függ a használattól. nekem a mostani telóm, nem okos, de napi 2-3 óra zenehallgatás + egyéb más mellet simán kibír 4-5 napot. (néha azért az USB-n kap kakaót)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák