Új hozzászólás Aktív témák
-
Daweee
őstag
válasz blueMerle #187 üzenetére
-azzal én is egyetértek hogy jó, nem kell változtatni rajta sokat, csak én személy szerint unom már.
-igen, ez a 3 füles megoldás újítás pl a k700hoz képest, de csak azért mert abba nem is volt memkártya
-nekem eddig tetszik a symbian, sokkal több lehetőség van benne mint egy szimpla mobilban, és én igyekszek minél többet kihasználni belőle. Egyetlen hibája hogy a k700 után tetü lassú, de már kezdem megszokni -
Daweee
őstag
válasz blueMerle #185 üzenetére
Tény hogy vannak újítások, és a K800 -ról is többet tudhatsz, de a logika és az elrendezés nem változott jelentősen és 4 év távlatából az ember vágyik valami újra.
Ezt a külön és egyben való megjelenítést hogy érted? Hogy külön mutatja a telefon memóban lévő fájlokat és a kártyán lévőket?
Az más kérdés hogy az E50 felhasználók nagy része nem használja ki az adottságait, mert ez a telefonál + SMS bizniszmeneknek harangozta be a Nokia, ők pedig nem állnak neki symbian programozásnak... a 6310i utódjának szerintem bőven elég lett volna egy gyors kis S40 platform...
A testreszabhatóságon ne kezdjünk el vitázni... a témák, cserélhető ikonok, stb mellett a symbinek akár a főmenübe is lehet mappákat rakni, az alkalmazásokat azokba rendezni, ikonok sorrendjét szabadon meghatározni, többféle menünézetből lehet választani, az aktív készenlét, multimédia gomb sem elhanyagolható... -
Daweee
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen autót vegyek?
- SSD kibeszélő
- MIUI / HyperOS topik
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning