Új hozzászólás Aktív témák
-
buffet
tag
undorító dolog volt felrakni kamu képeket a német oldalra.ahol képest a képei szarok
buffet
-
viktorszanto
csendes tag
szuper jó
HP 6735s - 2GB RAM, HD3200, AMD X2 2,0GHz
-
evR
aktív tag
Én is remélem, hogy lesz ebből valami! Kíváncsi vagyok, hogy mikor jelentik be!
Tényleg! nem vélt még senki felfedezni abban semmi logikát, hogy SE mikor szokott általában nagy bejelentéseket tenni? Gondolom a kiállításokon mindenképp... De másra gondolok.. Pl. negyedévente?''...trend a lelke mindennek...''
-
buffet
tag
Mármint a telcsi decemberben jelenik meg?Arról olvastam hogy az utolsó negyed év,de azért reménykedtem hogy már szeptemberben vagy októberben itthon is lessz
buffet
-
buffet
tag
Nincs a telcsiről valami teszt.Már ideje volna.
buffet
-
evR
aktív tag
válasz AMD Power #586 üzenetére
szvsz még biztos nem 100%-os.. különben megjelenhetne már hamarabb is.. nem érdeke az SE-nek, hogy indokolatlanul benn tartsa az akutális legjobb kameratelefonját, hisz' pl. a Nokia is kijött már az Ő 5mpx-es telcsijével.
ettől szvsz már csak jobb lehet!''...trend a lelke mindennek...''
-
AMD Power
titán
válasz Viktor0610 #583 üzenetére
Én arra lennék kíváncsi ,hogy azok a képek már egy 100%-s kész telcsivel készültek-e.
-
evR
aktív tag
a mobil-review-os teszthez szólnék hozzá.
szvsz K800i-nek még kiforottabbnak néznek ki a képei..
az n95 vs. k850i képeknél az n95 sokkal élénkebb színeket produkál, viszont ezek már ''mese-színek''. k850i képei fakóbbnak hatnak, de nem akkora a zajszűrés, mint n95nél..
valaki megfigyelte a kép-file-ok méretét? mert bizony n95 képei kb. fele akkora helyet foglalnak, mint a k850i-vel készített képek.. ez a zajszűrés miatt?''...trend a lelke mindennek...''
-
buffet
tag
Én is nagyon várom már a telcsit.Erre szeretnék váltani.Szeretem az Se telcsiket,bár most N73 mat használok amivel nagyon megvagyok elégedve.Az a kár hogy ilyen későre tolta az SE a megjelenést.
buffet
-
MODERÁTOR
-
Dare2Live
félisten
''1 megapixelben már elértük a fénykép minöséget.
tehet mobiloknál igaz hogy minél nagyobb anál jobb lesz! Persze nem max , méretben hanem az 5 megapixels kép 1 megapixels méretben.''
Ez nemigaz. Az 5->1re visszabutításnál drasztikusan csökkenni fog a zaj de messze lesz az eredmény attol mintha az a mobil érzékelő csak 1mpeles lenne.
Itt pedig ha explorer képernyőméretre visszabutítja akkor sacckb pont 1mpel van. http://nikons.uw.hu/
jól látható, hogy a még mindig élmezőnybe sorolt k750, hogy viszonyul egy legolcsobb kompakthoz neadj isten egy profi géphez.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
joey04
titán
Rosszabb mint vártam de legalább jobb mint az N95. Bár nem sokkal.
-
czipaocsi
aktív tag
a sötétben készült képek messze elmaradnak a pár hónappal ezelőtt látott állítólagos reklámfotóktól, a többire viszont van esély h mire kijön, jó legyen. bár én mindig bizakodó vagyok, annak ellenére h mindig csalódom....
bár valszeg az elvárásaimmal van baj.........
[Szerkesztve]Róma... Gondolák...
-
JagdTiger
csendes tag
Nem rossz, főleg ha figyelembe vesszük hogy októberig még mennyi idejük van javítgatni a fejlesztőknek
Meg amúgy ha megnézzük hogy annó a k800i-t annak a képei sem voltak valami kiforrottak és mi lett belőle?!
Meg a videó is használható minőséget rögzit -
AS
félisten
válasz AMD Power #564 üzenetére
Nem, N95 töl nagy mesze van, az most besz of besz videoban.
Kb Samsung E900, szoval sajnos ebben megint gyönge lett. már mint a konkurenciához képest.
Mondjuk itt a fényképezö a lényeg.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
válasz AMD Power #559 üzenetére
Még nincs,
Véleményem hogy N95 öt igy is elveri már, makroban megaztán föleg.
1 megapixelben már elértük a fénykép minöséget.
tehet mobiloknál igaz hogy minél nagyobb anál jobb lesz! Persze nem max , méretben hanem az 5 megapixels kép 1 megapixels méretben.
[Szerkesztve]Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
(Kolombusz)
veterán
válasz AMD Power #559 üzenetére
Google translate.
Igaz, nekem csak a felét forditotta le, az N95-ös összehasonlitás elejéig.
A fotók lényegesek, nem a szöveg.
Na, elmondom a véleményem.
Szerintem felesleges 5 megapixeles kamerákat csinálni. Inkább készítsenek 3 megapixeles kamerákat, nagyobb érzékelővel. -
AS
félisten
Itt van elsö hatalmas Se k850 kamera teszt!! Persze hogy Eldartol.
Nem mondok semit mondjatok ti véleményt.
AMD_re különösen kiváncsi vagyok.
[link]Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
blueMerle
veterán
Én idegbajt kaptam, ezért vettem joymentes SE-t Természetesen amint megjelenik a K850i és valami értelmes áron hozzá tudok jutni, egy jó ideig nem lesz gondom telefon-vásárlással.
KisCobiii: a P990i utáni hitegetésekböl és csúszásból következtetve sajnos semmi jóra ne számítsunk. Én már akkor nagyon boldog leszek ha még az idén megjelenik, és akkor majd jövöre meg tudom venni.
[Szerkesztve] -
KisCobiii
aktív tag
És ugy nagyából, mikorra várható? okt. v. nov.? Kiváncsi vagyok h melyik mobilszolgáltató teszi rá majd a kezét
"nincs olyan hogy lehetetlen, csak tehetetlen.."
-
graffb
csendes tag
Sziasztok!
Vééééégre nem JOY van rajta!
Nekem K800i van és néha a joytól idegbajt kapok!
Mikor is jön?! -
kavicssli
addikt
Mikor lesz kapható majd a teló és mennyibe kerül majd!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Müli
csendes tag
Itt egy kicsit másképp néz ki.
Bár az is igaz, hogy csak rajzolt. Mindenesetre ez így jobban tetszik.
Mintha vmi kihúzható verzó lenne.
Dátum szerint nem a legfrissebb
http://webboard.mthai.com/9/2006-07-27/254405.html
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
ent
őstag
-
ent
őstag
5 óra 6 perc!!!
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
czipaocsi
aktív tag
-
ent
őstag
válasz czipaocsi #509 üzenetére
Azt hallottad, hogy a K800i 3 Mp kamerája nem si 3 Mp, hanem 2? Vhol, már nem tom hol (AS!), de összehasonlították a K750i és K800i képeit és jobb az elődé... Talán fake...
[Szerkesztve]WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
ent
őstag
Elég durva egyébként a mobilgyártók közti ''én vagyok a jobb'' dolog:
A nokia most adta ki az n95 utódjának néhány adatát: az eddigi n95 hasonló lesz kinézetre mint egy iphone és 7Mp lesz benne.
SE nincs egy kicsikét lemaradva? Hasonló érzés mint az nvidia és ati között, nem?WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
ent
őstag
...és a forrás:
''Lots of people have been speculating what this black box is. Lots of people are guessing this has to do with a watch because of the site title (time master 3) and the box resembles SE's current bluetooth watch box. According to the rumor thread over at Esato, there will be 3 bluetooth watches announced tomorrow. They are all slightly smaller in size than the original bluetooth watch (MBW-100). One will be Walkman branded and the other 2 will be general (no special branding). One will have a metal wrist strap and the other two leather ones. One of them will be named MBW-150. All three of the watches have the ability to control the music.''
forrás: [link]
[Szerkesztve]WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
ent
őstag
válasz Viktor0610 #523 üzenetére
Nekem senki ne írja, hogy hülyeségeket írok, főleg akkor mikor csak közlöm a néppel a világ híreit...
Dehogy gondolom, csak már másodjára bosszantott fel a kollega húzása ugyanezzel a lekezelő hszével...
-
MODERÁTOR
-
ent
őstag
Vissza az agarakkal fórumtárs. Szerencséd, hogy otthon van a kedvencekben a forrás. Elég nagy hírportál. Nem én találom ki amiket ide beírogatok, legalább én utána járok. Lécives ne akadályozd szólás szabadságomat, mert beperellek.
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
AS
félisten
Az inkább fekete doboz, és fekete doboz lényege a tartalma.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
czipaocsi
aktív tag
az SE visszaszámlálós honlapján van az a 3D-s kocka. Nem lehet h ezzel egy új 3D-s grafikai chipre akar utalni az SE??? no mind1, 20 óra múlva kiderül
Róma... Gondolák...
-
Apollyon
Korrektor
-
ent
őstag
Hop hop hop:
Ez lenne az? Szép lenne...
-
ent
őstag
Egyre azért felhívom a figyelmet, érdekesség a javából:
#491 es hozzászólás mondata: ...FIRST...
Most akkor nem a K850i lesz az első, vag nem lesz tácsszrínes??? Kezd érdekessé válni...WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
ent
őstag
válasz Apollyon #506 üzenetére
Komolyra fordítva: Naggggyon nehéz kérdést tettél fel, mivel más cégek elég sok ötletet kimerítettek már (lsd.: GPS, stb.). Ha meg más megoldás vagy ötlet érdekel, akkor ott a PDA.
De lehet, hogy lesz vki, aki feltalálja a mobilba épített akkreditált levegőmintavételi eszközt, ami kimutatja a túlzott Cmonoxidot.WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
ent
őstag
válasz Apollyon #506 üzenetére
Te biztos nem a magyarországi SonyEriccson márkaképviselet dizájner osztályának vezetőségének egyik tagjának a kistestvére vagy? Mert addig én nem írom le az ötleteimet, nehogy ellopja vki!
-
Apollyon
Korrektor
Nah akkor így már egy nappal sem a Nagy Bejelentés előtt feldobnék egy témát vagyis mondjatok nekem legyetek szívesek tippeket!
Szóval ti mit raknátok bele abba a Sony Ericssonba, ami mondjuk olyan nagyot ütne mint a K750i annak idején?
Gondolom 3G, HSDPA, WiFi egyszerre, oké ezt kitalálom előre
Olyasmire gondolok mint a legendás Walkman funkció, vagy Cyber-shot ( ) vagy ilyesmi.
De pl. ilyen apróságokat is, mint ami egész jó ötlet volt mondjuk a nagyméretű óra, az 5 szabadon állítható ébresztés, vagy akármi...
Na akkor a kérdés adott!#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
JagdTiger
csendes tag
Az a lol gyerekek hogy még aztsem tudjuk pontosan hogy fog kinézni a telefon nemhogy a specifikációkat és már több mint 500 hozzászóláson is túlvagyunk ami nem rossz kezdet
-
Shockwave12
csendes tag
válasz AMD Power #499 üzenetére
lol... ez jó volt... kétségtelen, ezzel be lehetne tenni a kiskertajtót az Applenek, de ez már a túl szép ahhoz hogy igaz legyen kategória... (főleg hogy egy W széria nem lesz a közeljövőben Autókókuszos, főleg nem 5 megapixeles... amikor a Cybershot kategóriában sincs még ilyen... holnapig ) .... tudom hogy az Alma a kezelhetőségével tűnik ki... de a többiben meg csúfosan marad alul... főleg az itt listázott specekkel szemben...
De álomnak szép volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Yettel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest