- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
válasz Viktor0610 #455 üzenetére
Most őszintén! Ha Te mobil gyártó lennél, mit találnál ki, amit még nem csináltak előtted? Olyan dologra gondolj, amivel a ''többséget'' lehet megnyerni, amire felfigyel mindenki. HSDPA meg hasonlók érdekli az átlagembert?
-
macikos
addikt
Igen, izzig-vérig, főleg a 8GB memória miatt (de az lehet, hogy a Mooi-ban lesz), plusz mozgásérzékelők is lesznek benne. Először azt hittem, hogy ez lesz a PSP telefon, aztán rájöttem, hogy erről a feature-ről már volt szó, ezzel lehet majd számokat váltani meg hasonló, ez a ''Music Shaker''.
Plusz még HSDPA a rend kedvéért.
[Szerkesztve] -
macikos
addikt
Arról hallottatok, hogy az SE lehet bemutat egy PSP telefont?
-
macikos
addikt
Igen, Wifi nem lesz benne, majd csak a K900-ban (én már lassan azt kezdem várni )
Viccen kívül, a K900 tényleg nagyobb váltás lesz. Ott már valószínűleg megjelenik az optikai zoom, lesz Wifi, talán egy karcálló VGA érintőképernyő, digitális TV, avi+divx+wmv lejátszás, 640x480-as videó. Tudom, ez így együtt soknak tűnik, de ez a jövő. -
macikos
addikt
Az előző oldalon volt ez a link: [link] , csak elfeledkeztem róla, hogy itt kevesen beszélnek Svédül . Na jó, én sem beszélek
Szóval a lényeg, hogy 14-én Berlinben lesz egy konferencia és már úgy van meghírdetve ''állítólag'', hogy 5MP-es telefont fognak bemutatni. Ez lesz az egyik, de állítólag érkezik még valami... -
macikos
addikt
Június 14-én K850i bemutató!!!
-
macikos
addikt
-
macikos
addikt
Bárcsak neked lenne igazad, mert nekem az ilyen design-tervek tetszenek.
Viszont gondolj bele, hogy mostanában az SE milyen telefonokat adott ki, ezen meg a K750i gombjai vannak... szóval biztos nem ez lesz, akkor már inkább mégis csak ez: [link] - Ezzel amúgy teljesen ki lennék békülve, csak az a navigációs gomb zavarja az összképet. -
macikos
addikt
válasz Apollyon #253 üzenetére
Ez a marketing. A vásárlókat csak a minnél nagyobb felbontás érdekli, hogy villoghassanak egymásnak.
A képek minőségn sokat dobna egy jobb optika, jobb képérzékelő, jobb tömörítés. Így viszont a Sony saját fényképezői elé állítana ellenfelet.
Különben is, lesz ez jobb... idővel -
macikos
addikt
Sokan behalnak, hogyha 320x240-es kijelzőt látnak, hogy az mekkora egy nagy szám. Nem tudom, hogy miért nem lehet feljebb lépni? 640x480, 800x600, 1024x768.
Most mindenki azzal fog jönni, hogy a egy ilyen kijelzőnek a fogyasztása...
Amúgy meg Sony nemrég csinált egy G1 nevü digit. fényképezőgépet, abba belepakoltak egy 3,5''-os kijelzőt 921.000 pixellel. -
macikos
addikt
Szerintem is. A K810-nek egyedül azok a kerek gombok az elrontói.
Kellene egy jó billentyűzet, kijelző, kamera. Márkán belül ez mind rendelkezésre áll, már csak az a kérdés, hogy élnek-e vele.
Kijelzővel kapcsolatban is lehetne egy nagy előrelépés ha a K850i-be nem QVGA kerülne. -
macikos
addikt
Itt egy Photoshopos kép, valaki ilyennek képzel el egy K820i-t: [link]
Na egy ilyesmi K850-be én is benne lennék ( WQVGA kijelző )
[Szerkesztve] -
macikos
addikt
-
macikos
addikt
Ez a kép volt már? [link]
-
macikos
addikt
Amikor egy motor húzza el a lencsevédőt --> ~17. másodpercnél [link]
De lehet, nem is kell motor, valami relével is meg lehet oldani.
Szóval ennél is hasonló megoldás lesz, esetleg annyiban fog különbözni, hogy nem kétfelé fog szétcsúszni, hanem 1 részből fog állni és az fog oldalra becsúszni a hátlap mögé.
[Szerkesztve] -
macikos
addikt
mégse
[Szerkesztve] -
macikos
addikt
A specifikációk viszont reálisnak tűnnek. Főleg az ''Active lens cover'' ami tetszik
-
macikos
addikt
Egyáltalán megnézte valaki a videót, amit belinkeltem, hogy milyen lencsevédőre gondolok???
[link]
Simán eltudom képzelni, hogy ilyen lesz benne. -
macikos
addikt
Na ilyen navigációs gombot se láttunk még. A fényképezőgép rész asszem no-comment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest