- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- MIUI / HyperOS topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Ez kicsit bonyolult. Felkapták a dolgot, ha minden igaz nyomtatott sajtóban is meg fog jelenni az új cikkem. Nem tudom pontosan mikor, az se biztos hogy megjelenik. Ígyis úgyis hamarosan felkerul.
Jah, valami gond van mert a szlovák T-Mobile úgy fest újra lockolja a telókat. Ha ez igaz pfff megint botrány lesz ebböl itt. -
blueMerle
veterán
Így van. Az új walkman csodán valóban picit hulyén néz ki, de szvsz azon is biztos nagyon kellemesen és jól kezelhetö. SE mindig sok gondot fordít az ergonómiára. Ez detto mint a P900-on, és azon mint írtam szinte egy álom az sms írás a gombokkal. Nagyon nagyon várom, remélem mihamarabb megjelenik mert ez azonal kell!
-
blueMerle
veterán
Megvan a K750-esem utódja.
Bárki bármit mond, nekem nagyon tetszik
Mindenki aki fikázza ezeket a gombokat, az még sosem fogott a kezében ilyen csik-gombos telót! Nekem volt P900-asom azon ugyanilyen gombok vannak és nagyon jól lehet kezelni. Nekem van tapasztalatom, és nektek, kedves Csíkgomb Fikázók Egyesület tagjai (CSFE) ?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lexus, Toyota topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- MIUI / HyperOS topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest