- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- MIUI / HyperOS topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athos07
senior tag
Jól tettétek, hogy megjelöltétek, de az m-r hírei között még nem láttam ezt a k770-t. A fórum pletyka részét én is szoktam nézni, és ott - újra átnézve a hozzászólásokat - nem írják, hogy ez is a vékony családba tartozna. Azt írják (amit én is), hogy egy k750i átszabva.
Na de nem akartam én vitát, csak leírtam, ami szerintem hibádzott. Mostmár úgyis itt van a bejelentés.
@ BlueMerle
Most teljesen egyet értek veled. Az AI-n hülyén néznek ki ezek a billentyűk, itt a 'k770i'-n viszont már nem olyan rossz a helyzet. Használhatóság szempontjából meg sokkal jobb, mint egy tök sima billentyűzet (most pl. a Sharp gx-25 jut eszembe).
[Szerkesztve] -
Athos07
senior tag
Látom nem egyértelmű, úgyhogy akkor Ati bácsi mesél nektek.
Ez a teló azért kellett, mert a CyberShot családdá válásához alsó és felső kategóriában is jelen kell lennie. Ez lesz az alsó kategóriás CyberShot (kameraközpontú) SE, amely gyakorlatilag nagyban hasonlít a w810i-re. A kijelző és a kamera is gyakorlatilag ugyanaz lesz (azt mondják, hogy ennek nem lehet 240*320-as kijelzője - ami logikus is, mivel úgy nem venne senki randa, púpos k790i-t).
A csík-billentyűk azért kellettek rá, mert
- így jól elkülönülnek, kis helyen is használhatóak maradnak
- ez a 2007-es SE-dizájn egyik alapeleme (ami gondolom az előző pontból is következett)
És nem, nem rontja a CyberShot nevet, sőt, annál inkább: nagyobb tömegeknek is elérhetővé teszi, ezzel sokkal több pénzt hozva a SE-nak, ami végülis egy üzleti vállalkozás lényege, ha belegondoltok
És egy kis kiigazítás a cikkhez:
- ez a telefon nem 9,4mm vékony lesz, mivel nincs köze a w880i-hez
- az is egyértelmű, hogy nem lesz két kamerája (látszik, hogy nem, mégis írjátok a cikkben)
- arra sem vennék mérget, hogy 3G képes lesz, bár nagyon elkélne neki (ez csak szvsz)
Ja, és szerintem az m600i óta ez az első értelmes kinézetű SE. És így fehérben még pofásabb, ha lehet.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest