Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Athos07

senior tag

válasz Gubro #10 üzenetére

Jól tettétek, hogy megjelöltétek, de az m-r hírei között még nem láttam ezt a k770-t. A fórum pletyka részét én is szoktam nézni, és ott - újra átnézve a hozzászólásokat - nem írják, hogy ez is a vékony családba tartozna. Azt írják (amit én is), hogy egy k750i átszabva.

Na de nem akartam én vitát, csak leírtam, ami szerintem hibádzott. Mostmár úgyis itt van a bejelentés.

@ BlueMerle

Most teljesen egyet értek veled. Az AI-n hülyén néznek ki ezek a billentyűk, itt a 'k770i'-n viszont már nem olyan rossz a helyzet. Használhatóság szempontjából meg sokkal jobb, mint egy tök sima billentyűzet (most pl. a Sharp gx-25 jut eszembe).

[Szerkesztve]

• Athos07

senior tag

válasz Gubro #6 üzenetére

Igaz, elnéztem a megapikszel szót. De a 9,4mm (és szerintem a 3G is) sántít, mivel ennek nincs köze az AI platformhoz. Ez tényleg a k750i új ruhában.

• Athos07

senior tag

Látom nem egyértelmű, úgyhogy akkor Ati bácsi mesél nektek.

Ez a teló azért kellett, mert a CyberShot családdá válásához alsó és felső kategóriában is jelen kell lennie. Ez lesz az alsó kategóriás CyberShot (kameraközpontú) SE, amely gyakorlatilag nagyban hasonlít a w810i-re. A kijelző és a kamera is gyakorlatilag ugyanaz lesz (azt mondják, hogy ennek nem lehet 240*320-as kijelzője - ami logikus is, mivel úgy nem venne senki randa, púpos k790i-t).

A csík-billentyűk azért kellettek rá, mert
    - így jól elkülönülnek, kis helyen is használhatóak maradnak
    - ez a 2007-es SE-dizájn egyik alapeleme (ami gondolom az előző pontból is következett)

És nem, nem rontja a CyberShot nevet, sőt, annál inkább: nagyobb tömegeknek is elérhetővé teszi, ezzel sokkal több pénzt hozva a SE-nak, ami végülis egy üzleti vállalkozás lényege, ha belegondoltok ;)

És egy kis kiigazítás a cikkhez:
    - ez a telefon nem 9,4mm vékony lesz, mivel nincs köze a w880i-hez
    - az is egyértelmű, hogy nem lesz két kamerája (látszik, hogy nem, mégis írjátok a cikkben)
    - arra sem vennék mérget, hogy 3G képes lesz, bár nagyon elkélne neki (ez csak szvsz)

Ja, és szerintem az m600i óta ez az első értelmes kinézetű SE. És így fehérben még pofásabb, ha lehet.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák