- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athos07
senior tag
válasz
Viktor0610 #13 üzenetére
Bár nem nekem válaszoltál, de azért azt elmondanám, hogy én arra gondoltam, hogy ha már nem ''felőlemez-felőledaz'' kialakítást választottak (összecsukott állapotban, külső kijelzőt nézve), akkor szvsz az egyetlen kényelmes megoldás az, ha a fedlapon van a kamera, mert akkor a kijelzőn gyakorlatilag azt látod, amit a kamera vesz, és az újjad sem lóg bele. Továbbra is azt gondolom, hogy ez a változtatás egyértelműen visszalépés az elődhöz képest (nemúgy a belső antenna).
-
Athos07
senior tag
Kicsit praktikusan szemlélve: hogy a rákba lehet ezzel a kamerával fényképezni??? Egyfolytában bele fog lógni az újjunk (esetleg kényelmetlenül kell fogni), hogyha rendesen fogjuk. Abba meg bele sem merek gondolni, hogy vízszintesen tartva hogy nézne ki egy ilyen művelet. Vagy ha legalább a külső kijelző színes lenne, akkor becsukva mégmég el lehetne képzelni a fényképezést, de ez a funkció szerintem úgy, ahogy van el lett baxva!! Érthetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gaming notebook topik
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- EAFC 25
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest