Sharp GX40 képek és bemutató

Kezünkbe került egy Sharp GX40. Ha már így esett, akkor le is fotózgattuk, illetve megvizsgáltuk, hogy milyen paraméterekkel rendelkezik. Mindenekelőtt le kell szögezni, hogy a GX30 utódja korántsem akkora durranás, mint amire a mobilkommunikációs világ számított, egy viszonylag egyszerű, a Samsung E720 szintjén mozgó modellről van szó.


Az MP3 lejátszó gombjai figyelhetőek meg a kijelző alatt

 

Hirdetés

A GX40 továbbra sem kicsi telefon, ám az elődmodellnél 20 grammal könnyebb. A külső kijelző visszaváltozott egyszínűvé és világoskék háttérvilágítást kapott. A kijelző alatti gombokkal az MP3 lejátszó működtethető.


Nem változott a kamera felbontása

 

A kamera átkerült a fedlapróla készülék hátuljára, a felbontás pedig nem változott, továbbra is egy megapixeles fotók készíthetőek vele. A mozgóképek is csak QCIF felbontásban rögzíthetőek. A telefon miniSD kártyával bővíthető.


Nem kisebb, de könnyebb

 

Az infra kimaradt, a Bluetooth viszont benne van. Az általunk próbált telefon angol nyelvű Live! menüt kapott, a kijelző maradt ugyanaz a tűéles, 240x320 pixeles képernyő, amely már a GX30-ban is bizonyított.

Új funkcióként megjelent az FM-rádió, amely sztereóban szólal meg, ha a mellékelt headsetet csatlakoztatjuk, ám semmi egyéb szignifikáns változtatás nem történt. Úgy fest, hogy a Sharp GX sorozata visszasüppedt a középszerűségbe, az igazán nagy dobás a 903.


Tipikus Sharp formák, a GX10 óta nincs lényeges változás

 

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés