- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
tray
aktív tag
Ott még nem tartok, hogy a WinXP-t kipróbáljam.
De én úgy tudom, hogy
1. ha a 30 nap elteltével nem regisztrálod a neten, akkor leáll működni (vagy valahogy megkerülöd a regisztrálást)
2. először kifizeted érte a pénzt, utána telepíted, és ha 30 nap elteltével úgy döntesz, hogy nem kell, akkor rohadtul nem fogják tőled azt visszavenni -
tray
aktív tag
Az én tapasztalataim: előző cégemnek ISO (meg CE) minősítése volt, kórházi EKG rendszert fejlesztettünk, HW+SW. A tervezés ismeretlen fogalom volt, úgy ugrott neki a ''főfejlesztő'' a programnak, hogy még a fejében sem állt össze a kép. Késett is a project két évet... Fél óránként lefagy a rendszer, memóriát falja mint állat, és a német konkurenciához képest egy rakás szemét, de eladható, és EZ mindennél fontosabb.
Mostani cégemnek valami NATO-s minősítése van, nem is tudom, pontosan mi. Biometriás felismerést fejlesztünk, de dokumentálás, tervezés stb. itt sincs. Azért kicsit jobb ahelyzet, mert a rendszer jól szuperál, csak éppen sosem tudom, hogy holnap mit kell programozni.
''Kereskedelmi szoftverek'' esetében: hát igen, itt muszály jónak lenni. Ha letöltesz egy shareware-t, és egy hónap használat után is meg vagy vele elégedve, akkor fizetsz érte, de ha szar az egész, akkor nem. Ilyennek kéne lenni az OS-eknek is. Használom a Windózt egy hónapig, aztán ha bejön, fizetek érte... Hmm.. Már vagy tíz éve használom a Windózt, mert rá vagyok kényszerülve, de eddig nem jött be, és nem is fizettem érte :DDD -
tray
aktív tag
A bug a programban olyan, mint süteményben a mazsola. Kell bele.
-
tray
aktív tag
Van egy mondás: aki szereti a párizsit, az ne kérdezze, hogy hogyan készül. Ugyanez szoftverre: aki sok szoftvert használ, az ne kérdezze, hogyan készül.
Programozóként mondom, hogy ha tudnátok, hogy milyen hanyagság jelemzi manapság a programkészítést, asszem írtóznátok a számítógépektől. Vannak előírások és szabványok a tesztelésre, biztonsági kérdésekre, tervezésre, mindenre, de ezeket magasról leszarják mindenhol. Sőt, a minősítéseknél is leszarják. Előző cégem ISO minősítésekkel, a mostani néhány NATO-ssal működik. Mármint megvan a minősítés, ha jönnek ellenőrizni, felmutatunk néhány doksit, amire azt mondják OK, és megadják a minősítést, de egyébként meg a középvezetők szarják le az egészet. Ezen előírások betartásával pl. a túlcsordulási hibák 100%-a felderíthető és javítható lenne.
Szóval mindenki úgy van vele, hogy működjön a program, eladható legyen minél hamarabb, aztán a tesztelés és hibajavítás ráér akkor is, ha már meggazdagodtunk belőle.
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest