- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzolo
senior tag
MObilos ismerősömnek hála már volt a kezemben k800, mondtam hogy húha meg minden, nem utasítanám vissza ha nekemadnák, de mivel most nincs lehetőségem rá hogy vegyek olyat, visszaraktam szépen apolcra és ennyi.De abban a joystickban nem bíznék meg soha, lehet az tántorítana el a vásárlásától ha lenne rá pénzem.
Viszont attól , hogy kipróbáltam( és még sok már hasonló árfekvésű/tudású telefont is) nem fogom elhajítani a jó kis Sagemet.Megérdemli a bizalmat, és kellemesen teljesíti a feladatát:Jó minőségben játsza fülessel a zenét.
Akkor nagyon jó vétel volt amikor megszereztem újonnan. -
AS
félisten
Sajto képek:
-
Gzolo
senior tag
Nem tudom miért van mindenkiben benne annyira az, hogy a Sagem ratyi....
Tudnak ők jó telefont is csinálni, pl. myx-8 , myv-76, my700x. A mégse feliratot meg lehet szokni, én a Myv-76 -som lassúságával is kibékültem. Zenét is lehet vele hallgatni, jobb minőségű a hangja, mint az olcsó mp3 lejátszóké , walkmannal meg nem hasonlítom , mert még nem volt szerencsém egyhez se.
Egy ilyenre is lehet beneveznék a későbbiekben, főleg ha 40000 ft körülire esik majd az ára. -
blueMerle
veterán
De igen, azért használok L7-est, néha eltunik egy egy menupont, nem akar bekapcsolni meg ezaz...Nade ha az L7 kihívás akkor ez a Sagem dlágaszág inkább egy merénylet a felhasználó ellen
Inkább gyártana a Sagem olyan sárga gumikacsát...jaj ne, mégse, az anyaghasználat miatt inkább azt se. Instant vizpor? Azt el lehet rontani??? -
blueMerle
veterán
Amennyiben Nokia, SE, vagy Motorola, esetleg Samsung felirat lenne rajta talán beneveznék, mert így kinyitva tetszik. De Sagemot még viccböl se.
-
-
Bodz
nagyúr
Ebbe is benne lesz az idegesítő Mégse felirat?
A külseje amúgy teljesen rendben van. -
Zoltanfi
senior tag
Ez a teló egész kellemes a szemnek, kár hogy Sagem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged