- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
veled van a baj itt senki sem azért jövendölte meg a Nvidia halálát (csődjét), mert SLI-t alkalmaz a pcie-n, hanem mert a cikkben meg van említve a 3dfx SLI, je meg hogy a mai Nvidia SLI-vel mit fog teljesíteni 6 év múlva.
a cikk végén van egy mondat a történelem vajon megismétli önmagát???
ha igen akkor az NVidia is csődbe fog menni mert ugye a 3dfx is csődbe ment. NEM KELL HALÁLOSAN KOMOLYAN VENNI!!!!
csak ennyit ér -
Én nem vagyok NVidia ellendrukker, sem ATI ellendrukker sem. Csak mikor olvastam a cikket akkor az jutott eszembe hogy ha a 3dfx-nek az sli-je jó volt majd mindegy milyen okok miatt csődbe mentek, akkor most az nvidiának van megint slije, s ha a történelem megismétli önmagát HA, akkor LEHET hogy az Nvidia is el fog vérezni (a grafikus kártyák piacán). Azért már elég sokat vesztett, mert ugye piacvezető pocíziója meggyengült, ha nem előzte őt meg az ATI, s piaci részesedése alulról kopogtatja a 45-50%-ot
-
Amúgy meg ha a moore törvény kihúzza még 6 évig (elméletileg 2020-ig kellene) akkor kicsit nagyobb dolog lesz a mostani technologia 16x-osára készült játékot futtatni a 6800-asokon mint ezelőtt 6 évvel a mai technológia 1/16x-osára
remélem érthető voltam -
A történelem ismétli önmagát... ebből következik, hogy 6 év múlva az NVidiáról is múlt időben beszélünk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bankmentes Részletfizetés ÖNERŐ NÉLKÜL? NÁLUNK EZ NEM KÉRDÉS HANEM LEHETŐSÉG!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest