- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
SP1-et, benn a 10.1-es DX-el, ami NEM lesz kompaibilis a mai karikkal,
Visszatérve. Énis ugytom hogy dx10.1 benne lesz SP1-ben.
Viszont arrol a témárol hogy nem lesz kompatibilis a mai dx10 karikkal le lehetne már kattani. Más topicba 100x el lett mondva. Már nemtom meik oldalon olvastam elöször(láttam több oldalon is) ezt a hirt, de közvetlen azután a kacsa hir után jött hogy nem lesz komp. És ezt nem én találtam ki hanem be lett jelentve hivatalosan MS részéröl ha jol emlékszem. De legtöbb ember csak a nagativumot jegyzni meg de nem olvas utána....
Megvan:
A Next-Gen-nek adott telefonos interjúban Sam Glassenberg, a DirectX lead program menedzsere eloszlatta az esőfelhőket. A DX10.1 teljes mértékben támogatja a ''régi'' DX10-es hardvert, minden játék futni fog, minden régi utasítás jelen lesz, csupán a hardveres funkcionalitás enyhe bővítéséről van szó. [link]
Tehát DX10.1 Kompatibilis lesz a mai dx10-es karikkal. Felejtsük már hogy nem lesz az.
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
Eddigi hírek fényében erősen meglepődnék ha idén kijönne az SP1 Vistához. Másrészt most jelent meg augusztusban a Dx10.1 preview, lehet még tavaszra se jön ki. Különben nem arról volt szó, hogy SP1-ben csak javítások lesznek, semmi újítás? Márpedig a Dx10.1 az lenne. A fent ecsetelt ''probléma'' a 4x-es AA-val meg akkor fog fenállni, ha a usernek Vistája van és a játék Dx10.1-es. Szerintem. Ez meg optimista becslés szerint is minimum 1 év. Az manapság 2 generáció VGA-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest