Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ez_meg_emaz

őstag

válasz CimbiX #81 üzenetére

SP1-et, benn a 10.1-es DX-el, ami NEM lesz kompaibilis a mai karikkal,

Visszatérve. Énis ugytom hogy dx10.1 benne lesz SP1-ben.
    Viszont arrol a témárol hogy nem lesz kompatibilis a mai dx10 karikkal le lehetne már kattani. Más topicba 100x el lett mondva. Már nemtom meik oldalon olvastam elöször(láttam több oldalon is) ezt a hirt, de közvetlen azután a kacsa hir után jött hogy nem lesz komp. És ezt nem én találtam ki hanem be lett jelentve hivatalosan MS részéröl ha jol emlékszem. De legtöbb ember csak a nagativumot jegyzni meg de nem olvas utána.... :(

Megvan:
    A Next-Gen-nek adott telefonos interjúban Sam Glassenberg, a DirectX lead program menedzsere eloszlatta az esőfelhőket. A DX10.1 teljes mértékben támogatja a ''régi'' DX10-es hardvert, minden játék futni fog, minden régi utasítás jelen lesz, csupán a hardveres funkcionalitás enyhe bővítéséről van szó. [link]

Tehát DX10.1 Kompatibilis lesz a mai dx10-es karikkal. Felejtsük már hogy nem lesz az. :W

[Szerkesztve]

• Komplikato

veterán

válasz CimbiX #81 üzenetére

Eddigi hírek fényében erősen meglepődnék ha idén kijönne az SP1 Vistához. Másrészt most jelent meg augusztusban a Dx10.1 preview, lehet még tavaszra se jön ki. Különben nem arról volt szó, hogy SP1-ben csak javítások lesznek, semmi újítás? Márpedig a Dx10.1 az lenne. A fent ecsetelt ''probléma'' a 4x-es AA-val meg akkor fog fenállni, ha a usernek Vistája van és a játék Dx10.1-es. Szerintem. Ez meg optimista becslés szerint is minimum 1 év. Az manapság 2 generáció VGA-ban.

Új hozzászólás Aktív témák