- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
waterman_
aktív tag
persze hogy lehet
nem is azt mondtam, hogy nem, mert nálam is vízhűtés teszi a dolgát szedett vedett alkatrészekből.
hanem hogyha gyárilag vízhűtéses vidkarit adnak ki, ahhoz általában mellécsapnak egy radiátort, amire meg nem nagyon van szüksége az embernek. vagy máshogy fogalmazva, aki tényleg értelmes vízhűtést rak össze, az nem egy csak a videókártyát elbíró radiátort fog alkalmazni, hanem valami nagyobbat. nálam pl az íróasztal hátsó lapjára csavarozott bontott szobai lapradiátor..
-
waterman_
aktív tag
hát igen. azzal szúrják el általában, hogy a legtöbb vízhűtést szet-ként árulják, csak a blokkot nem lehet megvenni külön.
a korábbi nvidiás cikkben volt pl egy leadtek blokk, ami szerintem nagyon jól néz ki és mindnet hűt amit hűteni kell, de csak a radiátorral együtt lehet kapni. ilyen kis pöszméte radiátor meg nekem nem kéne, mert úgy szép egy vízhűtés ha nem kell, hogy legyen rajta 2-3 légkavaró, hanem akkor már passzívan - házon kívül.. [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Chrome OS / Chromium OS / Chromebook
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ford topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest