- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
Teljesen érthető a dolog. Nálam a vidikari a legmelegebb, utána a chipset és a proci csak ez után...
-
GezaR
tag
A vízhűtéses témában nem vok annyira járta még úgyhogy leírom ahogy tom.
''gyártó szerint kellően erős egy CrossFire konfiguráció működtetéséhez is
Tök jó, király lesz CF-hez... persze elfoglal 4db 5,25-ös helyet, de semmi gáz... ''
Na de 1 elbír egy crossfire konfigot emlékeim szerint úgyhogy csak 2 X 5,25-os helyet foglal el.
[Szerkesztve] -
Armando_19
őstag
válasz
Komplikato #23 üzenetére
Hát igen, de azt a nagy hőt valahova le is kéne adni,amit termel.Egy single radi szerintem meg nem viszi el ezt a kártyát.
-
Komplikato
veterán
Hát ha nitróval 1152-t lehet elérni, levegővel meg 880+ körüli értéket, akkor normális (nem eme gyári) hűtővel szerintem reális lenne a 900-1000MHz körüli GPU érték.
-
-
waterman_
aktív tag
persze hogy lehet
nem is azt mondtam, hogy nem, mert nálam is vízhűtés teszi a dolgát szedett vedett alkatrészekből.
hanem hogyha gyárilag vízhűtéses vidkarit adnak ki, ahhoz általában mellécsapnak egy radiátort, amire meg nem nagyon van szüksége az embernek. vagy máshogy fogalmazva, aki tényleg értelmes vízhűtést rak össze, az nem egy csak a videókártyát elbíró radiátort fog alkalmazni, hanem valami nagyobbat. nálam pl az íróasztal hátsó lapjára csavarozott bontott szobai lapradiátor..
-
4x4-es konfi mellé vizualizáltam 1 félszekrénnyi szerverházat... quad-CF-> -8bővítőhely, +1BLU-ray író, 1DVD-író, 1combo drive, 2 mobilrack = 13*5,25-ös hely
+még a procik és egyebek vízhűtéséhez külön radiátor, lassan szekrénysor lesz a barebone-PC-bőlRáadásul nem tud többet, mint 1db kentsfield - v méginkább 1 húzott E6600+8800GTX
[Szerkesztve] -
Alg
veterán
gyártó szerint kellően erős egy CrossFire konfiguráció működtetéséhez is
Tök jó, király lesz CF-hez... persze elfoglal 4db 5,25-ös helyet, de semmi gáz...
[Szerkesztve] -
waterman_
aktív tag
hát igen. azzal szúrják el általában, hogy a legtöbb vízhűtést szet-ként árulják, csak a blokkot nem lehet megvenni külön.
a korábbi nvidiás cikkben volt pl egy leadtek blokk, ami szerintem nagyon jól néz ki és mindnet hűt amit hűteni kell, de csak a radiátorral együtt lehet kapni. ilyen kis pöszméte radiátor meg nekem nem kéne, mert úgy szép egy vízhűtés ha nem kell, hogy legyen rajta 2-3 légkavaró, hanem akkor már passzívan - házon kívül.. [link]
[Szerkesztve] -
Nem értem, árban tuti valahol a sima 8800 ultra környékén lesz + az nem foglal ennyi helyet, korántsincs vele ennyi macera - akkor miért venné meg az 1xeri gyalog ezt
#14: sztem nemigen lehet ráhúzni annyit, hogy egy léghűtésen tuningolt 8800 ultrát lehagyjon
[Szerkesztve] -
Pyton
aktív tag
válasz
greatchaos #14 üzenetére
Ottvan az, írják.
Gyárilag 10 db kőkemény MHz a GPU-ra -
greatchaos
addikt
órajeleket kár, hogy nem tudatták... megy mennyivel tud többet a nem várhatóan nem kevés felárért
-
X@b3e
addikt
Nem tudom, mekkora sikere lehet ezeknek a gyári vizes cuccoknak, kis utánajárással sokkal komolyabb rendszert össze tud hozni az ember. Netán a lustaságra építenek?
-
törölt tag
válasz
venember83 #11 üzenetére
Valószínüleg. Viszont ez a hűtés nagyon szép, nem az a giccses piros szörnyűség
-
venember83
nagyúr
4et kerek a QuadFX melle
Mar csak azt nem tudom, h milyen hazba tegyem
Miert nem lepodtem meg, h Toxic nev alatt jelent meg s vizes... Adtak el egyaltalan par szazat az x1950XTX Toxicbol? Nem tudom, h mennyire lehet ilyesmire kereset, inkabb presztizsnovelo, h ''Nekunk ilyen is van!'' -
kovy79
őstag
A tö*ömet rátettem volna, h jön az új Toxic, de ilyen gyorsan?!
KrenAtesz, biztos rá lehet applikálni a már meglévő vízhűtésre, max kis sufnituning kell. -
munky
őstag
ennyi késés után az lenne a fasza ha még ilyenre is várni kellene.
bár ez engem nem érint sajna -
Daweee
őstag
Wow ezt gyorsan kidobták
Viszont mint a neve, gondolom az ára is ''toxikus'' lesz (értsd: ~méregdrága)
-
Male
nagyúr
Elöször csak a képet néztem: azthittem valami (kicsit fura) tápot adnak hozá
-
elit_hun
őstag
hmm, tök jó, csak az a gond hogy annyi lesz mint egy 8800GTX+vízhűtőblok
-
Hebry
senior tag
Na ez gyors volt.
-
KrAt
veterán
Jóó
Csak rá lehet-e applikálni már meglévő vízhűtésre?
-
Probiker
aktív tag
Nv nél kicsit többet kellet várni a spéci hűtésekre
-
shteer
titán
jönnek. az integrált vízhűtések minden hátrányaival együtt
-
Retekegér
MODERÁTOR
Jönnek az ilyenkor szokásos ''a referenciától eltérő'' hűtési megoldások. A Toxicnak biztos jó ára lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest