Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
Yushchenko #85 üzenetére
szinte igazad van... sokak nem teljesitmeny, hanem nev szerint vasarolnak, intel meg abban meg nagyon nagyon sok ideig verhetetlen lesz... no flame, csak kiegeszitettem amit mondtal
-
venember83
nagyúr
válasz
Csiborbogár #24 üzenetére
Akkor tegyenek ra EDO RAM-ot, az az igazan kulonleges
Kivancsi leszek a tesztekre
Aggregator: a fentebb janpotocki altal linkelt tablazatban 1GB of 128 bit szerepel, ha 2*512 lenne, akkor az 2*128 -> 256 lenne, nem? Egyre budosebb ez a kari... 64bit 1 2600xt GPU-nak, igy mar tenyleg nincs ertelme gddr3/4et tenni melle
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
válasz
Csiborbogár #21 üzenetére
Gondoltak ha mar megduplazzak a GPU-k szamat, akkor RAM-bol sporolnak, gddr4 helyett gddr2
Csak igy ivartalanitottak a karit... Ezt latatlanban le merem fogadni.
-
venember83
nagyúr
válasz
janpotocki #9 üzenetére
En elhiszem, csak olyan abnormalis az egesz. Koszonom a megerositest.
Akkor megis a mernokok b@sztak el, ez is volt az elso szamu tippem, csak remenykedtem, hatha nem bolondultak meg teljesen...
-
venember83
nagyúr
Meg parszor elolvastam, ezen a D26XT2-F5 kódjelű Geminin tenyleg ddr2 memo lesz? Nem tunik tul biztatonak a dolog, akkor sem ha CF-be lehet kotni 4et (2*2). Valahogy nem jon, h elhigyjem, h ilyen kartayara ddr2*t pakolnanak...
En vagyok a hulye ertetlen?
Lehet
Csiborbogar: Hir alapjan azzal lesz, de nem tudom, h PH! hibazott vagy a mernokokAz utobbi lenne a nagyobb szop@s.
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
1 GB összkapacitású DDR2 memóriája pedig 1 GHz-en jár ddr2
Meg meg sem vettem a 7950GT-t mar meg is banom, nem szep huzas ez ATI-ektol.Bar boritekolom, h belathato idon belul nem kerul normalis arba (szamomra, tehat 35k ft max) 1 2600XT, pedig csabitoak pl a videolejatszo-kepessegei is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest