Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Szerencsére én már vagy egy hónapja boldog tulaja vagyok egy ilyen procinak...:)
-
guest
veterán
Hát igen, nem egy rossz proci. Nekem is van szerencsém egyhez egy GigaByte 8-IRXP alaplapban, és 2,38Ghz-ig meg sem állunk. A poén az egészben az, hogy a GigaByte progijával Win2K és WinXP futása közben lehet húzni a CPU-t.
Ha érdekel valakit, deryl@freemail.hu címen tud levelet hagyni. Ég veled P41.6A -
laja
tag
Sebaj! LESZ MÉG (INTELES) MUPPET SHOW!! Vagyis jön helyette a csökkentett méretű, új stepping-ű Northwood, amivel valszeg a 3 Ghz elérése teljesen átlagos lesz...
-
andorpapa
őstag
Hát igen, mindig csak a szépre emlékezzünk, meg amúgyis: peace; make love, not war; flower power és hasonlók! :)
Hogy meddig lesz kapható? Ameddig készleten van. Szerintem még pár hónapig. Szerintem nyár végéig tuti lesz még kivéve ha mindenki most rohan vásárolni. Ami viszont nem jellemző. -
Wodka
csendes tag
Andorpapa!
Szinte elerzekenyultem az utolso mondatodon. :) De tenyleg!!! -
Dalai Láma
őstag
válasz
Dalai Láma #5 üzenetére
De egy ilyen 1,6-os cuccot én is elfogadnék.
Vajon miért állt le a gyártása??? :)) -
guest
veterán
És kb meddig lehet még kapni??
Most akarok venni nyár végén... -
Dalai Láma
őstag
Hát enyén. Mikor olvastam az előző hozzászólásodat, nem nagyon értettem, hogy mi van. Nekem sohaa nem volt pentiumom. Jajj, ez nem igaz, nem szabad megfeledkezni a 333-as celeronomról. Csak pár hete nincs meg, eladtam. A Mostani sem a legújabb szuperathlon, de legalább GHz fölött van!
-
guest
veterán
bocs, ma tök húlye vagyok, nem olvastam el a hírt (mert nem vettem észre, hogy hír :)) na, kicsit kömás vaygok
-
guest
veterán
hogy halt meg? nem működött a híres védelme?
amúgy szerintem jól jártál az AMD-vel (hacsak nem egy k6-2-t vettél elkeseredésedben :) ) -
Dalai Láma
őstag
válasz
Dalai Láma #1 üzenetére
Sebaj! Most vettem egy AMD procit! :) :) :)
Bár az nem egy tuningbajnok, de sok pentiumot lever. -
Dalai Láma
őstag
:( :(
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest