- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Tudom...Fiery is erre hivatkozott annó...akkor sem érdekelt és most sem érdekel más programok hibája.
Az elméleti sávszélességet nem lehet átlépni és kész ([link]). Ha vmi/vki ennél nagyobb sebességet mér, akkor az nem a memória sávszélessége, hanem vmelyik közbülső áramkör/cache/prefetch hatása...akkor meg tessék azt odaírni...ahogy meg van különböztetve az L1, L2 és L3 is...
[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
Hmm...ez érdekes...
Van egy cikk, amiben számítástechnikai eszközök vannak összehasonlítva. Jellegükből kifolyólag főleg számszerű mennyiségek határozzák meg hogy melyik jó, melyik nem.
Ha az egyik ''mérőműszer'' rosszul mér, nem válnak kérdésessé az általa mért értékekből levont következtetések?
Biztos hogy egy ilyen esetben az a helyes válasz egy olvasói kérdésre, hogy ''kérdezd meg a műszer gyártóját''?
P.S.:
Egyébként megkérdeztem...2005 decemberében...azóta nem beszélünk...
Akkor vetettem fel (már sokadszor, de utoljára), hogy nekem furcsának tűnnek azok a benchmark eredmények az Everestben, ahol bizonyos konfigok az elméleti sávszélesség feletti eredményeket produkálnak...
Megpróbáltam meggyőzni Fiery-t, hogy járják körbe a problémát, és próbálják felderíteni, milyen (hardveres és/vagy szoftveres) optimalizációba futottak bele...nem volt hajlandó...
Pedig volt már rá precedens, korábban a SiS chipsetes P4-es konfigok fals eredményeit az én felvetésemre kivették a referencia eredmények közül...
A végső érve a lehetetlen eredményeket illetően ez volt: ''Így működik és kész'' ([link])
Nos: a hibás mérőműszert én nemes egyszerűséggel kidobom...nem használom, és pláne nem magyarázom az általa mért értékeket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TV antenna és jelerősítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- Synology NAS
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest