Aktív témák
-
james
aktív tag
Hali,
Bocs, egy kicsit ez is off topik lessz.
Olvasgattam a korábbi hozzászólásokat és szó esett a hidrogén üzemü autókról. Szerintem is ez lehet a jövő.
Ezzel kapcsolatban találtam egy linket.
http://www.spiritofmaat.com/archive/feb2/watercar.htm
(Itt több oldal is található, meg egy letölthető anyag.)
Ez tulajdonképpen arról ír, hogy megfelelő rezonáns áramfrekvencia esetén relatíve kevés elektromos teljesítménnyel lehetne felbontani a vízet. Gyakorlatilag kevesebb befektetett munkával, mint ami kinyerhető a hidrogén elégetésével mondjuk autóban. Ez természetesen ellent mond a fizika alpvető törvényeinek, de mégis erről szól az oldal. Különben már más helyről is hallottam hasonlókat, de ezen az oldalon elég konkrét kapcsolási rajzokat is lehet találni.
Kiváncsi lennék erről mi a véleményetek, beleértve a ''fizikus Guestet'' is. :)
Ha ez megoldható lenne, akkor párosítva egy megfelelő üzemanyag cellával tökéletes járműveket lehetne létrehozni...
Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest