- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardzsi2
aktív tag
Igazad van, a nyersanyagár perdöntő lesz. Ezzel együtt csupán a jelenlegi berendezést (árát, méretét és hozzá mért képességét - kapacitását) szánalmasozom le (ezt továbbra is fenntartom), de írtam is, látok a technológiában lehetőséget és nem kizárt, hogy pár év múlva lenyomja az egész HD-DVD/BluRay brancsot - drukkolok neki piaci sikeréhez.
Azonban most, ebben az állapotában -nyilván a technika kezdeti kiforratlansága, stb. miatt- egy böhömnagy, k* drága, relatíve nem-olyan-hatalmas kapacitású készülékkel állunk szemben. Nem kizárt, hogy már javában hegesztik a köv.generációt, ami már PC-be (mondjuk egy duplamagas 5.1/4''-os helyre) betuszkolható. Aztán a 3.generáció talán már DVD-író kinézetű és árú lehet -> na akkor majd eljön az aranykor...
Ami pedig a már hozzáférhető BluRay-technológia árát illeti, a CHIP magazin februári számában a SONY BWU-100A-ra (2x-es BR-író) 235.900 Ft-os TÁJÉKOZTATÓ árat adtak meg. -
hardzsi2
aktív tag
Ez elég szánalmas, különösen a tavaly októberben már (prototípusként) működő 200GB-os TDK BluRay-hez képest - melyből már idén is lehetne akár termék összehasoníthatatlanul olcsóbban és kisebb helyigénnyel: [link]
De ha már most annyira kell a nagy kapacitás, vélhetőleg lehet 200e-ért BR írót kapni [link] [link] (nem feltétlen Mo-on), amivel 12 egyrétegű vagy 6 kétrétegű lemezre kiírható a 300GB cucc (vagy 20-30e-ért HDD-re).
Nekem tetszik a holografikus adattárolás (mint elgondolás), de én terabyte-os kapacitást vártam elsőre is. Szerintem pár évedt még gyúrniuk kell rajta, mire tömegtermékké válhat, így még nem eléggé versenytárs a fentiek fényében.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- SKhynix PC811 2TB NVMe SSD! 7000-6500MB/s
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest