- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
a végeredmény meg olyan is lesz amilyen.
de lényeg : hibái ellenére sztem lesz ennek a kártyának utódja, amin majd kijavítják a mostani hibáit.
eltűnik majd a GDDR2 és lesz helyette GDDR3, meg finomítanak magán a karin is.
a több monitor csati meg jó gondolat, ha meglesz a célközönség ki is lesz használva a kártya. -
Zé_Mester
őstag
vagy ha esetleg dvd-t kódolsz.
akkor nagy jelentősége van hogy a proci milyen terhelésen van.
mert ha szerencsétlen kiakad 100%-ra a kódolás közben akkor a géppel nem tudsz mit kezdeni csak várod a szebb jövőt hogy mikor lesz kész valyon.
és ebben az esetben ennek a karinak előnye hogy az ilyen alkalmazások simán futhatnak a háttérben, te meg vígan nézheted a filmedet vagy netezhetsz >>> használhatod a gépet. -
Zé_Mester
őstag
válasz
venember83 #50 üzenetére
épp ezt akartam írni én is hogy volt az nVidiának is GX2-je és igencsak lezúzta az akkori mezőnyt.
ebből is ki lehet hozni valami okosságot, csak nem ebben a felállásban.
mondjuk minimum GDDR3-as ramok, 256bit és ugyanez az ár.
akkor azt mondom hogy tényleg frankó, és akkor a gamer társadalom se úgy nézne rá mint egy selejtes baromságra. -
Zé_Mester
őstag
sztem ez csak egy eslő generációs ''DEMO'' kártya.
nem hiszem hogy sokáig marad majd a piacon ebben a formában. Biztos fogják majd rajta cserélni a memóiákat.
csak azt nem bírom egyszerűen megérteni hogy honnan a búbánatból szedték össze ezt a 128-bit dolgot. egyszerűen hihetelen hogy a tervezők ennyire elvontak.
am teccik a kari, csak lassúcska, de gondolom a mérnökök nem feleslegesen terveztek és gyártattak le ilyet, biztos meglesz a helye.
és az hogy drága az csak pillanatnyi fellángolás, új termék, de majd lesz olcsóbb is.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest