- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombikiller
tag
válasz
venember83 #71 üzenetére
nagyon jól mondod és ebben az esetben ez a kártya is azok közé tartozik csodák meg nem léteznek főleg nem DDR 2 vel
-
zombikiller
tag
válasz
Foglalt név #69 üzenetére
értenek hozzá ha nincsenek beszívva és ennek következtében nem DDR2 es modulokat pakolnának a kártyákra muhaha egyébként egy egy szobás 100 négyzetméteres lakásban ellennél nem?
[Szerkesztve] -
zombikiller
tag
válasz
Foglalt név #62 üzenetére
hát azért a 65 nm es gyártástechnológia akárhogy is vesszük nem egyenlő azzal, hogy nagyon kevés hőt termel a VGA és akárhogy is osztok-szorzok itt mégiscsak két GPU, vagyis kb kétszer ennyi hőt termel ......, bár ezt jó hűtéssel könnyedén meg lehet orvosolni remélem ezzel nem lesz panasz .... meg azt sem tudom, hogy rajtad kívül ki nézne egyszerre két HD filmet egyszerre , meg netezne és mindezt három szobában akkor márinkább nézek egy HD filmet meg közben netezek és midezt egy szombában egysima HD260XT vel és akkor megspóroltam 1 monitort kb 25 rugót és két szobát XD
-
zombikiller
tag
válasz
venember83 #50 üzenetére
hallottam, de mondjuk azért az is drgága bár mondjuk igazad van lehet jót csinálni, de erre mondjuk az elmúlt negyed évben nem sok példát láttunk, sajnos.........
-
zombikiller
tag
jaja mondjuk ez igaz így egy csomó anyag le van spórolva a kártyáról CF ben meg két teljes kártyával gazdálkodhat az ember és mégis kb ugyanannyiba kerül a dupla GPU s mintha két külön kártyát vennék, legalább kerülne 40 vagy 35 k ba akkor mingyá jobban megérné és persze nem ddr 2 es szutyival..........
-
zombikiller
tag
válasz
horvathkrisz #2 üzenetére
szerintem nem normálisak eleve hülyeség ez a dupla GPU s kártya,de , hogy lehet ezt még jobban elbaszni ááááhhhhh nem tudom mit szívtak a gamecubeos srácok de biztos valami ütőset
-
zombikiller
tag
vazz ekkora hülyeséget és ilyen drágán akkor máe vegyen inkább az ember egy 8800GTS t, de ne ilyen baromságot az mingyárt jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest