- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Hidd elelőbb-utóbb eljutunk oda, hogy a tisztelt gyártók agymenésének kénytelenek leszünk lecserélni mindent, ami egyébként bevált eddig is...
Mellesleg nem teljesen tiszta a hangnem sem - egy egyszerű véleményt olvashattál a hsz-emben, erre nekem esel, mint tóth az anyja p....ájának...
Valószínűleg egyébként is PCI expressre gondoltál, mert a PCI-X szerver csatlakozó, ahogyan azt L3zl13 is írta...
erdoke #26: köszi az infót, ezt nem tudtam
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
Ok, ok. Ezért is volt ott az off-os rész a hsz-emben
macilaci78: majd a digitális erősítő szétszedi az SPDIF jelet - az pedig valószínű, hogy a HDMI csatlakozó másik végén olyan eszköz lesz, ami tud mit kezdeni majd az SPDIF jellel is.
Egyébként kicsit furcsának tartom, hogy igazából a DVI csatlakozó sem terjedt el rendesen ( tudom, évek óta megvan, de mégis népszerűbb talán még mindíg a sima VGA csatoló, tekintve hogy az olcsóbb TFT-k, amik talán jobban fogynak, még mindíg nem tartalmazzák a DVI-t... ) és máris ránk erőltetnek egy újabb szabványt... -
Bubu79
addikt
Az nagyon nagy marhaság lenne, ha én egyszerű TV kimenetre tippelnék az RCA csatinál?
Persze csak ha feltételezzük, hogy a cikk írója tényleg
benézte a csatlakozó miértjét...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest