- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikádó
senior tag
Igen szerintem is mindne gyártónak vannak gyengébb és jobb cuccai is
-
Minden gyártónak vannak gyenge szériái, én speciell minden gyártótól fogtam már ki sz@rt. Általában inkább a beszállítóik tehetnek róla.
Ettől függetlenül nem kell azt mondani, hogy maradjon meg annál, amit elkezdett. Akkor ma se BMW.... ehhh, nem is sorolom. A lényeg, hogy alapvetően nem függ össze a minőséggel, hogy hány terméket gyártasz.
[Szerkesztve] -
beautifulmin
aktív tag
Szerintem is durván jól néz ki kivülről és belülről is..!!!
-
Integra
titán
jaja, van ebben igazság, mikor 3-4 éve vettem a gépet, akkoriban a ház még nem számított igazán nekem se, meg a táp se.
viszont ma már kezd elfogadottá válni hogy ezen a téren is perkálni kell ha az ember minőséget és biztonságot szeretne kapni.
jó házat azért lehet kapni brutto 20 alatt, de igazán jók 25-40 között vannak
ez van, nyugtasson minket, hogy ezeket legalább lehet használni és jó a hűtésük. -
Akheron
senior tag
válasz
Jim Tonic #32 üzenetére
Manapság, a Xaserek és Tsunamik korában... szerintem messze nincs akkora jelentősége az árnak. Ilyen típusú házakat eleve jóval kevésbé költségérzékeny felhasználók választanak. A ház belsejét illetően pedig szerintem nemigen lehet súlyos hibákat elkövetni... Imho bőven elég, ha mindaz, amit a házból eddig láttunk, valóban minőségi kivitelben készül.
(Egyébként volt Tsunamim, egy napig...) -
''mostanába nem az igazi a GB a lapok romlanak /tuningpotenciálba nagyon k8 sorozat/ és sok ''sz@arral foglalkoznka: hütő, ház akármi... nem lesz ez jo ugyan ez vonatkozik az Asusra is...''
A helyesírási hibákat ki sem javítom, de ez azért nagy sületlenség. Feltétetelezem, kezedben egyik sem volt, csak hallottad valahol. -
Tartalomra nem tudok mit mondani, de külsőre az ASUSnak jobban sikerült.
-
tildy
nagyúr
Hát izé ezt Bővebben: link Tuti nem cserélném le rá.
-
szatocs
őstag
Nem sokat változott róla a véleményem, sztem még mindig elég jó, látva a képeket. Lehet, hogy 15 - öt is adnék érte. Most az lehet, hogy nem a legelegánsabb házak egyike, de mindenképp megfelelhet annak, aki moddolni szeretne, vagy még annak is, aki csak egy használható házat szeretne. Mondjuk részletesebb elemzést, ''tesztet'' még mindig nem láttam róla...
-
Akheron
senior tag
Hátha érdekelnek valakit:
Bővebben: link
Bővebben: link -
Club
őstag
Nekem meg tetszik
Üssetek -
Akheron
senior tag
itt látszik a belseje is:
Mellesleg nekem tetszik ;)
[Szerkesztve] -
hummerdikk
őstag
Annyira nem is rossz! Csak az a nagy also cucc ne lenne ott!
Siman meglehet csinalni szebbre! Csak kezugyesseg es tudes kerdese! -
_az
senior tag
szerintem funky
-
Dassler
őstag
Érdekes módon mindenkinek a bulldog, varacskosdisznó, vagy egyéb, jókora alsó álkapoccsal megáldott élőlény esetleg autó jut eszébe...lehet, hogy a tervezőt is ez ihlette
Amúgy csatlakozva az előttem szólók jó részéhez: nem teccik. A paraméterei viszont egész jónak tűnek, a kék led pedig hát, bár átlátszó oldallapos házhoz azé dukál valami fény...minden esetre nekem olyan, mint az integrált hangkártya, van, de minek? Amúgy azoknál is vissza térnek oda, ahonnan elindultak, külön kártya lsd.: pl abit
[Szerkesztve] -
-
Esmein
nagyúr
Pont a gigabyte tervez házat, mikor még színösszeállítást se sikerült nekik soha ? Hááát...
-
biokill1
tag
Hááát nemtom. Nekem sem tetszik...
-
Yaye
őstag
Nincs ezekkel semmi baj, szerintem nem néznek ki rosszul. Nem a ''letisztult, elegáns'' stílus, de szerintem nem is az a szegmens akar lenni. Van karaktere. Mondjuk egy szabadon lévő ötnegyedes hely nem lett volna rossz a leggyakrabban használt optikai meghajtóhoz, és a kékfényt is meghagynám a televíziónak, de amúgy elfogadnám, feltéve hogy a belseje is korrekt.
-
fLeSs
nagyúr
Nekem teccik, de kíváncsibb lennék a belsejére.
A kék világítás meg mintha kötelező lenne, unalmas. -
nemtommi
senior tag
És ezért a dizájnért valaki pénzt kapott!
-
Florida
tag
A lökhárító nem kéne előre.
-
Obi-1
őstag
Bulldog...
-
TexT-BoY
addikt
szeritnem a GUGAbyte maradjon az alaplapoknál és a vgaknál....
mostanába nem az igazi a GB a lapok romlanak /tuningpotenciálba nagyon k8 sorozat/ és sok ''sz@arral foglalkoznka: hütő, ház akármi... nem lesz ez jo ugyan ez vonatkozik az Asusra is...
amugy nekem bejön és milyen flesh: mahjd osan usjágba GigaByte Auirora SLI konfigurácio:
Gigabyte SLI alaplap nForce csipszet
2x6600GT SEgigabyte videovezérlő
gigabyte speciális headpájpos kuler
egyedi Gigabyte aurora 1ház csserélhető ledes világitással 12cm-es légkavaroval
Gigaybte dujálajer iro 16xos DVD_RAM kompatibiltással
512mb 400mhz-es memorjával
[Szerkesztve] -
szatocs
őstag
Ha nem lenne az a nagy ütközőpanel az elején, még be is jönne. De ha az nem lenne rajta, akkor meg már nem lenne egyedi a ház. A konkurenseknek is minden háza úgy néz ki, több-kevesebb eltéréssel. Ha egy tízes lenne az ára , megvenném, de sztem azt bőven meg fogja haladni.
-
anulu
félisten
ehh, ilyen ronda gépházat is régen láttam...
-
tildy
nagyúr
EZ ízléses? Eléggé izlésficamos lehet az illető. Na jó még mielőtt sértődés lenne: nekem nem tetszik
-
Loretto
veterán
mint valami birodalmi lépegető
De a színek bejönnek.
-
bobsurf
őstag
''Karakteres, ugyanakkor ízléses...''
hááát. erre monnyák aszem, hogy ízlések és pofonok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Opel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest