- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
Külső ''burok'' megvétele után tetszőleges belső összeválogatása...jó lenne, és szerintem nem is lenne lehetetlen, a méret ellenére sem...jelenleg is vannak bővíthető mobilok, SDIO interface-n keresztül épp ma olvastam, hogy már DVB vevőt is lehet beletuszkolni ppc-kbe...és akkor végre én is megkaphatnám a 3,5'' VGA / normal SD / (mini-)usb 2.0 / BT 2.0 EDR A2DP / >3MP autofocus-flash / no wlan-gps-gprs-hsdpa-3g / linux and ppc telefonomat...
-
Nagyon ottvan a koncepció, no meg az ötlet.
Remélhetőleg egy-két év múlva már elvétve találkozhatunk ilyen, vagy ehhez hasonló megoldással.
mrlujoak -
cherockee
aktív tag
Ez az utolsó mondat várható volt...ezért tartottam elejétől röhelyesnek (az amúgy tényleg jó és progresszív concept) hivatalosnak tekintését...Sok pletyka-ferdítés-hoaxoló már több részletet is megírt más oldalakon, megjelenést és hasonlókat...hogy torzul az információ
.
Amúgy nekem tetszene a moduláris telefon, mivel jelenleg 0 szükségem van GPS-re, 3g videotelefonálásra, hsdpa-ra, de a legtöbb telo (szinte mind) ami 2-3mp-es és überokoska, az valamelyiket tartalmazza...miért nem alakult még itt is ki az, ami desktop PC-knél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest