- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
Külső ''burok'' megvétele után tetszőleges belső összeválogatása...jó lenne, és szerintem nem is lenne lehetetlen, a méret ellenére sem...jelenleg is vannak bővíthető mobilok, SDIO interface-n keresztül épp ma olvastam, hogy már DVB vevőt is lehet beletuszkolni ppc-kbe...és akkor végre én is megkaphatnám a 3,5'' VGA / normal SD / (mini-)usb 2.0 / BT 2.0 EDR A2DP / >3MP autofocus-flash / no wlan-gps-gprs-hsdpa-3g / linux and ppc telefonomat...
-
mrlujoak
veterán
Nagyon ottvan a koncepció, no meg az ötlet.
Remélhetőleg egy-két év múlva már elvétve találkozhatunk ilyen, vagy ehhez hasonló megoldással.
mrlujoak -
cherockee
aktív tag
Ez az utolsó mondat várható volt...ezért tartottam elejétől röhelyesnek (az amúgy tényleg jó és progresszív concept) hivatalosnak tekintését...Sok pletyka-ferdítés-hoaxoló már több részletet is megírt más oldalakon, megjelenést és hasonlókat...hogy torzul az információ
.
Amúgy nekem tetszene a moduláris telefon, mivel jelenleg 0 szükségem van GPS-re, 3g videotelefonálásra, hsdpa-ra, de a legtöbb telo (szinte mind) ami 2-3mp-es és überokoska, az valamelyiket tartalmazza...miért nem alakult még itt is ki az, ami desktop PC-knél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP notebook topic
- Fúziós energiát vásárol a Google
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest