- Netfone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
liquidmoon
aktív tag
de milyen plusz dogot kapok ezzel az előfizetéssel, azzal szemben, ha kártyás lennék? milyen plusz szolgáltatást? egyszerűen nem értem, mi értelme van egy olyan előfizetésnek, aminek 2850Huf után vége, nem tudok telefonálni, ha pl nincsen rá lehetőségem a feltöltésre. (idő, hely, kézpénz, bankkártya stb hiányában...)
Viktor0610 : aham... hagyjuk inkább
[Szerkesztve] -
liquidmoon
aktív tag
de könyörgöm, azt mondja már meg valaki, hogy akkor miért jobb az, ha csak pl sim kártyát veszel ilyen előfizuval, mint ha kártyás lennél. milyen + szolgáltatást kapsz ezzel az előfizetéssel, amit a feltöltőkártyás csomagban nem érhetsz el? egyszerűen nem értem... az a kb 2Huf percdíj különbség? mindenhol perc alapú a számlázás, nem? netet mehet. mms, wap mehet. hangposta, roaming mehet. akkor mi a plusz dolog benne?
vagy csak annyi, hogy olcsóbban kapsz készüléket 2 év hűséggel, mint a feltöltősnél? ennyi? -
liquidmoon
aktív tag
válasz
Viktor0610 #8 üzenetére
moderáltam magam
nem offolom szét a topicot
[Szerkesztve] -
liquidmoon
aktív tag
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
''szülő vagy és/vagy nem szeretnél ''elszaladni'' a telefonköltségekkel'' - nem erre van a feltöltő kártyás csomag?
''Megvan az az előnyöd, h. nem kell a feltöltésekkel bajlódnod, csak akkor, ha szeretnéd plusz összeggel feltölteni az egyenleged, mert az nem elég.'' - ennek aztán van értelme...
szerintem ez sem a szolgáltatónak, sem az ügyfélnek nem jó. bár lehet én vagyok csak maradi előfizetéses...
[Szerkesztve] -
liquidmoon
aktív tag
limites előfizetés, ami kártyával újra feltölthető... na ennek aztán van értelme...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Netfone
- Kerékpársportok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BIOS topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest