- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Inkább arról lehet szó, hogy a Silicon Image nem gyárt IDE+SATA vezérlőt. Mivel az ICH8(R) első generációjában semmiféle IDE-vezérlő nincs, ígyvalamit rakni kell rá szerencsétlen lapgyártóknak.
Hmm, ez viszont jó cuccos tőlük: [link]
BTW maga a hírben szereplő lap nagyon tetszető, és remélhetőleg olcsó is lesz.
[Szerkesztve] -
Csyppa
senior tag
Egy képecske:
[link] -
LordX
veterán
A 2. módszered nem működik. Egy slotban 2 eszköz között kell mennie a drótóknak, nem lehet, hogy felét ide, felét oda (illetve, ha a slotban levő kártyán 2 eszköz van, egy 12 vezetékes meg egy 4 vezetékes..)
Másrészt meg 1-2-4-8-16-32 a megengedett, olyan, hogy 12 nyalábolása, szerintem nincs. -
Loretto
veterán
Remélem abban 6-9 lapos tesztbe bekerül egy ilyen példány is.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
JagdPanther #11 üzenetére
nomeg hol lehet kapni?
ecs sztem nem túl drága (remélem, mer teccik!), csak én kis hazánkban ritkán látok ecst! -
JagdPanther
aktív tag
és ez mennyibe kerül kb?
-
Gitros
aktív tag
Szerintem ennyi sávszéllel fölösleges SLI-ben gondolkodni. Tesztek alapján a 2x16 az fölös, a 2x8 elég, de a 4 azért kevés.
Integra: nekem sokkal kényelmesebb, hogy van floppy-m mintha nem lenne. És nem attól a 2000 forinttól megyek tönkre, amibe kerül. Ráadásul egy félig döglött BIOS-ú gépet még lehet, hogy vissza lehet rántani az életbe floppyról, de CD-ről vagy USB-ről nem.
Uff Gitros voltam... -
Integra
titán
miért nem lehet a floppy csatlakozót lehagyni végre?
és helyette addig is még egy ide csatornát felrakni inkább.. -
Szlovi
senior tag
Nem rossz...de a 2.PCI-X sínnek mekkora a sávszélessége
?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest