- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Ugy nez ki mint boldog felhotlen gyerekkorom CD lejatszoi.
-
fanatic
aktív tag
Na ez érdkes! A VIA C3 az nem tud normálisan Mpeg4-et lejátszani! Ez most egy Mpeg2 recorder?
-
borely
tag
Nem a TV-adás jut bele, hanem a DVD-lejátszó, vagy hagyományos videomagnó jele a video-in keresztül. Persze ez utóbbi esetben a VCR tunerjét használva, fel lehet vele venni a TV-ből is, de ez ugye ilyenformán nem az igazi...
A hivatalos honlap feature-list sem tartalmaz tunert.
[L]http://www.via.com.tw/en/VInternet/infotainmentserver.jsp[/L] -
borely
tag
Egy Tv Tuner is elférne benne...
-
Keitaro
addikt
Tetszik a kütyü :)
Azért az ára sem lehet majd az egekben, nem szokták oda rakni. -
Den
veterán
Jaja, nem bazi nagy hálózatokat kiszolgáló szerverről van szó, hanem egy multimédia szolgáltatásokat nyújtó eszközről.
Amit én változtatnék rajta: Wlan kártya helyett egy wlan access point broadband rooterrel, ez szerintem ma egy olyan háztartásban ahol ilyen kütyüre lehet szükség szerintem alapkövetelmény, sima wlan csatolónak nincs sok értelme, akor már jobb ha kötségcsökkentésből kihagyják, ha úgyis vennem kell wlan rootert akkor ahhoz elég a sima hálózati vezérlő.
Viszont tennék bele minimum egy bluetooth csatolót. És a szoftverekről nem esett szó de ha már infotainment szerver, akkor adhatnának hozzá mondjuk egy pár felhasználós real media szervert. -
Tejberizs
tag
Nem tudom minek egy szerverbe 6-8 csatornás hangkártya és 8x agp? :DD
Ha házimozi pc-t ír akkor ok! -
esteban
senior tag
Ez mar ugye varhato volt, hogy a nagy cegek elo - elo jonnek ilyen multimedias cuccal ... hajra, hasznos. Milyen OS van rajta? ...
ps.: ez mitol szerver? -
Obi-1
őstag
Ez miért mini-szerver? Nekem inkább házimozi-PC-nek tűnik... :F
-
marso
tag
bazi jó kütyü, csak gyanitom nem a mi pénztárcánknak... :O
-
L3zl13
nagyúr
1. Miért szerver?
2. Van benne DVD vagy csak rakható bele? Ha igen akkor milyen? Csak olvasó vagy író is?
3. Time shift + PVR. Ez videó rögzítésről szól nem? De csak hardveres mpeg2 decoder-ről volt szó. Encoderről nem. Elég a VIA proci videó rögzítéshez ha nincs hardveres támogatás?
4. Mpeg4?
Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest