Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bod101
aktív tag
válasz 24thmoment #1 üzenetére
Én is igy jártam .
Most jött meg a tavaly nyári Angliai telefonálgatásom eredménye számla formában.1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
24thmoment
aktív tag
Sokat tartózkodom Angliában. Mióta a Vodafone passport-ot használom olcsóbban telefonálok.
Egy probléma van... soha nem tudom mennyi lesz a következő havi számlám ugyanis a számlázási rendszer egy nagy bödös emberi salakanyag. legutóbbi számlámon szerepeltek egy éves roaming tételek is! előtte való hónapban pedig a jólmegszokott 7ezer forintos számla helyett 17ezret számláztak az előző évről visszamaradt roaming költségek miatt.
Elvileg erröl nem a magyar voda tehet hanem az angol... a magyarországi vállalat csak akkor tudja nekem kiszámlázni a költségeket ha azokat an angol cég kiszámlázza neki.
Egy dolgot tudok csak, aki pre-paid rendszerben van annak nincsenek ilyen problémái mert azonnal levonásra kerül a pénz az egyenlegéről. Ez így fair! De! Én aki jóval több pénzt adok a vodafone-nak nem szolgáltam rá egy korrekt és gyors számlázási rendszerre.
Egy dolgot tehetek, veszek egy vitamax kártyát és mostantól azt viszem magammal és csak hívás/sms fogadásra fogom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest