Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
Aktív témák
-
Male
nagyúr
Kipróbáltam: P4 2.0A, gyári hűtővel, venillátor fordulatszáma: 0 rpm (a SpeedFan-nal állítottam le), internetezés közben tartósan (kb egy fél órát ment így, és már nem emelkedett tovább a hőmérséklete) 38 fokos Win XP Prof. alatt (85-90% idle). A szobában 20-22 fok volt, a gépen rajta volt a burkolat, csak a tápegységventi ment (semmi extra ventit nem raktam be). Persze ha feljebb menne a prociterhelés, akkor melegebb lenne, gondolom játszani így nem lehetne rajta, viszont internetezéskor ha a vinyót is lekapcsolná a win (amire valamiért most nem hajlandó), akkor szinte hangtalan lenne a gép (mivel a videokártyán passzív hűtés van, a tápventim meg elég halk).
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- PlayStation 4
- Tőzsde és gazdaság
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Nyaralás topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest