- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Szerintem az Nvidianak szüksége van minden biztató PR szóra (pl. a gigabyte méltatására) mert elég sok rosszat (NV30, 3dmark affér, softveresDX9) kaptak mostanában.
Miért lenne jó a gigabytenak hogy minden szegmensben szerepeljen egy-egy hasonló árú de gyengébb terméke is? Szerintem talán csak a TV-tuneres 5600nak lenne értelme. Low-enden jobb a 9200 mint az 5200, High-end-ne sem tiszta minden de nem is ez szokta hozni nagy profitot és a középmezőnyben a 9600 jobb mint a GF4Ti4200 szintjét megütő 5600as. -
rudi
nagyúr
Miért is? Hallottál már sz@r gigabyte videokártyáról? És hallottál már sz@r nvidia videokártyáról? Szerinted egy átlagos vásárló tudja mi a különbség a gigabyte és az Ati között vagy a Sapphire és az Atlantis között vagy a HIS és az Excalibur között vagy tudje-e mi az hogy Abit Siluro 4400 és hogy mi köze ennek az Nvidiahoz vgy a titaniumhoz?
-
rudi
nagyúr
Szerintem inkább van az nVidiának szüksége a hangzatos Gigabyte névre mint fordítva; vagy a gigabyte tud valamit amit mi még nem :D
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest