- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
Aktív témák
-
kalcika
tag
Azé' ne temesd el az nVidiát! Amíg az MSI meg az ASUS vezetik a videokártyagyártók mezőnyét, emellett néhány díjat is elnyernek, nem hiszem, hogy el kéne keseredni. Hogy átmenetileg egy kis lépéselőnyben van az ATI, az egy dolog, volt ez fordítva is, meg lesz is valószínűleg. Szóval mindig lesz oka sok kis flamer hülyének, hogy buzizzanak... :( Itt nem rád gondolok, természetesen.
-
rudi
nagyúr
Szerintem az Nvidianak szüksége van minden biztató PR szóra (pl. a gigabyte méltatására) mert elég sok rosszat (NV30, 3dmark affér, softveresDX9) kaptak mostanában.
Miért lenne jó a gigabytenak hogy minden szegmensben szerepeljen egy-egy hasonló árú de gyengébb terméke is? Szerintem talán csak a TV-tuneres 5600nak lenne értelme. Low-enden jobb a 9200 mint az 5200, High-end-ne sem tiszta minden de nem is ez szokta hozni nagy profitot és a középmezőnyben a 9600 jobb mint a GF4Ti4200 szintjét megütő 5600as. -
kalcika
tag
Az nVidia nem tart ott, hogy gyártókért kelljen kilincselnie. Azért az ASUS és az MSI kártyáival elég jól fedezi magát, nem beszélve ezer más kisebb-nagyobb, jobb-rosszabb gyártó cuccáról.
Amúgy meg hallottál már szar Gigabyte kártyáról? Mert hogy nVidia kártyából van szar. Hogyan lehet összehasonlítani egy grafikus chipgyártót és egy kártyagyártó céget?
Summázva szerintem a Gigabyte aratna nagyobbat a kapcsolaton. -
Vitus
őstag
-
rudi
nagyúr
Miért is? Hallottál már sz@r gigabyte videokártyáról? És hallottál már sz@r nvidia videokártyáról? Szerinted egy átlagos vásárló tudja mi a különbség a gigabyte és az Ati között vagy a Sapphire és az Atlantis között vagy a HIS és az Excalibur között vagy tudje-e mi az hogy Abit Siluro 4400 és hogy mi köze ennek az Nvidiahoz vgy a titaniumhoz?
-
rudi
nagyúr
Szerintem inkább van az nVidiának szüksége a hangzatos Gigabyte névre mint fordítva; vagy a gigabyte tud valamit amit mi még nem :D
-
Obi-1
őstag
Én viszont nem hiszem, hogy akár az ATI, akár az nVidia repesne egy kétkulacsos partner ötletétől. És nem is hiszem, hogy ez megtörténne.
-
erdoke
titán
Vagy inkább rájöttek, hogy sok láma még mindig nVidiát vesz, akkor is, ha a tesztek mást mondanak. A mennyiség diktál a cégeknél, az ATi lassan előz...;]
Komolyan: Üzletileg tényleg ez a realitás, feltéve, hogy ki tudnak alakítani magukról olyan képet, amelyik azt ordítja a vásárlóknak, hogy a Gigabyte mindkét kártyában nagyon király. -
.:ADAM:.
aktív tag
JÓ lenne, hogyha megtörne a jég. Gigabyte elkezdi mind a két gyártó chipjeit használni... ASUS Folytatja... Jó is lenne de majd meglátjuk.
-
twollah
nagyúr
Rájöttek, hogy mégsem olyan rossz az az NVidia.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Opel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Magisk
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest