- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
szerintem ez kizárt, pláne akkor, ha azt nézed, hogy a netes elérésű nextgen konzolok is tudnak már/majd patch-eket letölteni, illetve mivel ekkora üzletág nem fog csak úgy bezárni, túl sok lóvé jön még ebből így is... és ha megfigyeled, inkább a konzolok PCsednek, mint fordítva... Szóval ettől szerintem az elkövetkezendő 10-15 évben nem kell tartani... ami viszont a legrosszabb, hogy normális JÁTÉK nem jön ki (ezalatt nem bugmentességet értek, hanem úgy általában... már pár hónapja kénytelenek vagyunk régi játékokat újratolni, mert nincs egy olyan játék, amire azt mondanám, hogy igen, ez megéri a pénzét... Kezdve a Stalkertől, a supreme commanderig minden... talán a C&C 3 volt még jó valamennyire, de az is csak azért, mert egy jól bevált játékmenetet adtak szép grafikával, de semmi újítás nem volt benne... Semmi... Red Alert modern grafikával (aminek spec nem vagyok ellenére, szerintem ha egy Starcraft-ot kiadnának mostani grafikával, eladási listák élére kerülne
... Meg én örültem nagyon a Settlers 2 10th anniversary editionnak is
).. De úgy általában ötlettelenségben és sablonosságban fuldoklik az egész játékipar... Minden sorozatfolytatás, semmi új...
-
shteer
titán
erre csak ennyit tudok mondani: kár
Ms-nak egyebet is...
de komolyan. crysis pl menni fog dx9-cel is, de állítólag össze nem hasonólítható graffal. én pedig nem szivesen váltanék vistára csak a dx10 miatt - gépem elbírná, én nem. én nem várok több percet, mire betölt egy oprendszer... ááhhhhh
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby rádiós topik
- Linux kezdőknek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest