Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Menthirist

veterán

válasz arpi6k #59 üzenetére

szerintem ez kizárt, pláne akkor, ha azt nézed, hogy a netes elérésű nextgen konzolok is tudnak már/majd patch-eket letölteni, illetve mivel ekkora üzletág nem fog csak úgy bezárni, túl sok lóvé jön még ebből így is... és ha megfigyeled, inkább a konzolok PCsednek, mint fordítva... Szóval ettől szerintem az elkövetkezendő 10-15 évben nem kell tartani... ami viszont a legrosszabb, hogy normális JÁTÉK nem jön ki (ezalatt nem bugmentességet értek, hanem úgy általában... már pár hónapja kénytelenek vagyunk régi játékokat újratolni, mert nincs egy olyan játék, amire azt mondanám, hogy igen, ez megéri a pénzét... Kezdve a Stalkertől, a supreme commanderig minden... talán a C&C 3 volt még jó valamennyire, de az is csak azért, mert egy jól bevált játékmenetet adtak szép grafikával, de semmi újítás nem volt benne... Semmi... Red Alert modern grafikával (aminek spec nem vagyok ellenére, szerintem ha egy Starcraft-ot kiadnának mostani grafikával, eladási listák élére kerülne :D... Meg én örültem nagyon a Settlers 2 10th anniversary editionnak is :D ).. De úgy általában ötlettelenségben és sablonosságban fuldoklik az egész játékipar... Minden sorozatfolytatás, semmi új...

• shteer

titán

válasz arpi6k #42 üzenetére

erre csak ennyit tudok mondani: kár :( Ms-nak egyebet is...;]

de komolyan. crysis pl menni fog dx9-cel is, de állítólag össze nem hasonólítható graffal. én pedig nem szivesen váltanék vistára csak a dx10 miatt - gépem elbírná, én nem. én nem várok több percet, mire betölt egy oprendszer... ááhhhhh :O

Új hozzászólás Aktív témák