Aktív témák
-
Én optimista ember vagyok, szoval remélem, hogy most már az Ati és Nvidia kártyák közötti sebességkülönbségeket legalább le lehet majd mérni vele. Ha meg nem, akkor van rá elég sok más módszer.
Amúgy az Nvidia-nak szerintem ez volt az egyetlen ésszerű lépés, ugyanis amióta nem vett részt a fejlesztésben(nem adott pénzt) azóta zuhant a népszerüsége, és az eladásai is. -
HappyBoy
csendes tag
A Futuremark belerakta a sw-be az NVidiás ''optimalizált'' kódot.
-
kamikaze boci
őstag
Olyan deja vu érézésem van, nem volt ez még hír itt (béta program)? Bár lehet, hogy a béküléskori s*ggnyalásra emlékszem hézagosan.
-
Troll
tag
... - Énekelj nekem valamit, kismadár!
- Trooootty. -
rvs
aktív tag
igazi brazil szappanopera.
hol vagy, Juan Carlos Rodrigo? :)) -
Zsiba
senior tag
5800 rosszul sült el... Gyorsan kiléptek, lesz@rozták a 3DMarkot.
5900 most a legjobb... 3DMarkban is hasít, hát visszaléptek :) -
XeeN
senior tag
Ez a : ''Vegyuk meg kilora'' tipikus esete.... Bar en mar nem igazan bizom ezekben a programokban, plane most. Szvsz annak a gyartonak fog ''kedvezni'' a kovi bench amelyik tobbet tejel...
Ha sebessegmeresrol van szo, en mar csak sajat szememnek hiszek. (lasd kulonbozo netes honlapok kulonbozo meresi eredmenyeit) -
Hun'reeth
őstag
Talán árengedményt adott a Futuremark !!! :DD
-
twollah
nagyúr
Es a felek boldogan egymas kardjaiba doltek...
-
Hun'reeth
őstag
Ez csak a felszín. Vajon mi rejtőzik a mélyben?! ;]
Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Háztartási gépek
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest