Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
(Kolombusz) #15 üzenetére
Felhozták én meg nem néztem a dátumot
-
m1XUP
csendes tag
A nokia n70 egyszerű változata nem is kapható feketében?
-
Pompi
nagyúr
válasz
Viktor0610 #11 üzenetére
Dehogy. Egy picit többől (sőt effektív forint ráfizetésből még kevesebből is) megvolt a csere N80-ra - igaz az se fekete lett végül mert egy Pannonos ezüst volt kihagyhatatlan áron
-
-
Pompi
nagyúr
A hozzávetőleges ár benne van a hírben... szvsz sok.
Fekete előlap pedig, mint ahogy írtam már beszerezhető, ponotsabban múlt héten voltam az egyik bemutatóteremben, előlap már volt a többit - billentyú, hátlap - napokon belülre ígérték, szereléssel együtt kb. 15 ezret mondtak a komplett cserére. -
Zooka
tag
Kíváncsi vagyok vajon mennyit kérnek el érte. Fura, de egyes képeken a multimédia gomb helyett egy hangjeggyel jelőlt zenelejátszó gomb van. Ezt alátámasztja hogy az N70 ME szoftverben (az én telómon is az van fenn) nincs multimédia gomb, hanem csak a zenelejátszó (hosszan nyomva rádió) indítható el a gombbal.
Ha lehet majd kapni, mindenképp veszek egy fekete előlapot a telómraÉlőképeken különösen szép!
-
AMD Power
titán
Feketében szinte minden telefon jól néz ki! Ez is szép lett!
-
Pompi
nagyúr
Szép-szép, de kicsit sokat kérnek érte ahhoz képest, hogy mennyi a normál változat és, hogy mik a különbségek. Egyébként kiváncsi vagyok mi ez a dedikált gomb, ugyanis ennek sehol semmi nyoma. Ez a Music Edition féle fekete előlapot simán rá lehet tenni normál N70-re - legalábbis a Nokia bemutatótermesei szerint. Szerintem egyszerüen arról van szó, hogy a média gombot lehet a zenelejtszó indítására rávenni - de hát ez eddig is volt...
-
marcee
addikt
Hejj, ha itthon is megállna 100e alatt!
Bár egy hasonló kialakítású, felszereltségű N73 jobban érdekelne. -
Ricardo
titán
Szebb mint az ''normál'' változat.
-
Malory
tag
Hmm.. hol van a dedikált zenegomb..? mármint a képen nem látom.
A gyorsfunkció gomb lesz az, ha jól sejtem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest