- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
Aktív témák
-
Pé
senior tag
Jelen pillanatban nemhogy ijjent, de hansonlót se látni ...
Max. KT133-as lapot vehetsz ha még sietsz. Most telefonáltam végig a boltokat, mert akartam (én hülye) egy nagyobb gépet venni, merugyanishogy melóhoz.
Alaplapok között általában nincs semmi, és már nem is lesz januárig, videokártyák közt GF4 MX a maximum, prociban 2GHz, és ennyi... Winchester mar ket hete sem volt es egyebkent is mennyek a francba !
... ez van, annak ellenére október óta mindenki a karácsony áradatra készül ...
( azt csak zárójelben teszem hozzá hogy a boltok 60%-ban nem lehet kártyával fizetni. Tehát ha gépet akarsz, zsebrevágod azt a 3-400 rugót osz nosza ... )
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( -
Niquis
aktív tag
>Játék esetén is az ASUS és ABIT lapok mellett maximum néhol tud labdába rúgni >az Epox 8RDA+...
Bocs de ez egy baromság. Tized fps-ekkel vannak lemaradva egymástól! Azért ne állítsuk már be úgy, mintha ettől már az egyik töxar lenne, a másik pedig istencsászár! Persze ha valaki mindenáron úgy akarja látni hogy az *** a jó, akkor azt fogja látni hogy az a jó. Szóval szerintem nincs igazán rosszabb vagy jobb vétel a másiknál pusztán a teljesítmény alapján. Ami dönthet, az a felszereltség, az ár no és persze a márkaszimpátia, aminek valószínűleg igen meghatározó szerepe lesz. -
tocsa
senior tag
Nem olvastam a teljes tesztet, de igy elsore nem ertem, hogyha az ASUS es az Abit a leggyorsabb, az Abittal nincs SoundStorm device ID kavaras, es nyilvan q olcso, meg szokasos SoftMenu, tunningolhatosag, satobbi, akkor miert az Epox a gyoztes?
Esetleg AnandTech-en is vannak ilyen ''az Abit az szar'' nezetuek? -
Turmoil
senior tag
válasz
Satan-Claus #6 üzenetére
Ha lepakolod a kiegészítők árát, akkor kiderül, hogy nem is olyan sok.
3 rounded IDE...~9000
CBOX2..............~1000
Szolgáltatásait tekintve meg 35-öt megér:) -
Tiggr
tag
válasz
tothjozsef #3 üzenetére
5-10%, ami szerintem elég sok, ha azt nézed, hogy ez csak a chipset miatt van... Ez már szemmel látható különbség.
-
tothjozsef
aktív tag
5% ? Az bizony nem sok, bár nem is hittük hogy több lesz, ugye?
-
Szasza
tag
Sajnos Mo-n mindig egy lépcsővel le vagyunk maradva :O. Mire megjelenik az nivida nForce3 chip, talán nálunk is kapható lesznek az nForce2-re épülő alaplapok....:P.
-
thinice
csendes tag
Látott valaki már ilyen lapokat MO-n?
Aktív témák
Hirdetés
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest