- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
...modellt aktiválak talált gazdára...
-
erdoke
titán
Ha valaki még ezek után sem érti: Az a két nap azért kiemelhető, mert hivatalos adat, az AT&T előző (június 30-án véget ért) negyedéves jelentésében szerepel. Holnapra lesz eladott darabszám ugyanerről a két napról az Apple negyedéves jelentéséből. Minden más csak elemzői becslés, vagy nem hivatalos Apple adat.
-
Pompi
nagyúr
Úgy látszik többeknek segítség kell a szövegértelmezéshez...
'' A kimutatás kiért arra, hogy június 29-én és 30-án összesen 146.000 iPhone modellt aktiválak. ... Habár az érték igen magas, messze alulmúlta a tervezett 500.000-es darabszámot. ... A Piper Jaffray & Co. szerint összesen 200.000 iPhone-t adhattak el a kérdéses időpontban.''
Tehát az egész hír az első két napról szól, nem arról, hogy eddig mennyit adtak el. -
pink75
aktív tag
ki nem sz@rja le?
-
AS
félisten
válasz
Viktor0610 #15 üzenetére
De hát cik eröl szol:
Habár az érték igen magas, messze alulmúlta a tervezett 500.000-es darabszámot.
A bejelentés hatására több piackutató is módosította az iPhone eladásokkal kapcsolatos előrejelzését. A Piper Jaffray & Co. szerint összesen 200.000 iPhone-t adhattak el a kérdéses időpontban. -
-
AS
félisten
Nem értem!!!! Hiszen nem rég volt hir hogy elfogyot 1 000 000 iphone!! akkor ez most mi_???
-
Ste
addikt
nem féltem ettől függetlenül almáékat
-
kohi
tag
Úgy látszik, hogy akinek van esze és pénze is amerikában az nem dobja ki az ablakon nekifutásból, hanem vár még egy kicsit
-
Xero
nagyúr
Nem azért de már jopar napja napvilágra került hogy már bőven millio fölött adtak el iPhoneokat!
-
erdoke
titán
válasz
dr faustus #6 üzenetére
Talán félreérthetően fogalmaztam, amikor a ''várakozásokhoz közelebb''-et írtam, de ugyanezt mondtam. Úgy értettem, hogy a szóban forgó két nap alatt aktiváltnál többet adtak el.
-
(An)Dante
őstag
-
(An)Dante
őstag
válasz
dr faustus #6 üzenetére
Javítottam a hírt. 200.000 telefont adtak el.
-
dr faustus
senior tag
Ennyi előfizetést aktiváltak, de az aktiválási problémák ellenére is a vártnál kisebb számban adtak el iPhone-t, és nekem úgy tűnt, hogy az aktiválási probléma nem érinti a telefonok felét. Az új előrejelzés 200 000 körüli, ami még így is jóval kevesebb, mint a várt 500-600-700 000.
[Szerkesztve] -
Laura24
csendes tag
Hát igen. Talán ez a cikk jobban fedi a valóságot: http://www.mobilport.hu/?r=10467
-
erdoke
titán
Talán valamit félreértettem az angol nyelvezetű híradásokban, de ott mintha arról regéltek volna, hogy a két nap alatt (ami egyébként péntek-szombat volt) ennyi iPhone-os előfizetést aktivált a szolgáltató. Tehát nem ennyi iPhone készüléket értékesített, ez majd az Apple negyedéves jelentésében lesz jó eséllyel pontosan látható. Elég sokan panaszkodtak ugyanis, hogy jelentősen csúszik az előfizetésük aktiválása a vásárláshoz képest, mert nem bírja az AT&T. És bár nagyon valószínű, hogy nem fog négyszeresére emelkedni a hírben szereplő szám, de valahol a várakozásokhoz közelebb van a valóság.
-
Pompi
nagyúr
Remélem ezzől Steve-éknek is leesik majd a tantusz, hogy azért ezt nem így kellett volna...
-
Dufresne
addikt
Az tuti, meg gondolom nem minden embernek nyeri el a tetszését a gombnélküli telefon, kicsit óckodnak tőle, mégha lépten nyomon bizonygatják, hogy milyen jó is az.
Kicsit gondolom ez olyan hogy jó-jó tényleg láttam meg hallottam, hogy nincs vele gond és tuti, de azért magamnak mégsem, meg mivan ha nem olyan, mint a tv-ben, inkább kipróbálom majd egyik haverét... -
orbano
félisten
ciki. gondolom közrejátszik a sok kiábrándító bug
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest