- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs_Laci
senior tag
válasz
macilaci78 #6 üzenetére
Ja, csak ha 10-et egymásra teszel, az alsó 6-nak kinyílik a DVD írója
-
Jeannie
senior tag
Ez nagyon korrektül néz ki, viszont ha a nappaliba szánják, piacra kellene dobni még pár színben, nem hiszem hogy mindenkinek a fehér megy a berendezéséhez, mondjuk fekete, ezüst, meg faburkolatú mindenképpen kéne
De a poénon tól is korrekt gépnek tűnik, a Sony nagyon ott van érdekes alakú gépek tervezésében, és ez most bejött nekik -
Warnen
tag
De komoly!
Ahogy a japánok mondanák: neekem teccik! -
xardas
tag
engem sokkal inkább érdekel h mennyi fog ezekből megsülni?...
-
-=V3rthil=-
őstag
Okay, ott a pont, tényleg nem néztem utána jobban, sorry
.
-
Hun'reeth
őstag
Lehet, hogy nem túl jó és drága is de csinos jószág.
-
lenox
veterán
válasz
-=V3rthil=- #31 üzenetére
Ha jobban megnezed, a brit es a nemet ar nem ismert. De egyebkent google a baratod, es lathatod, ahogy irtam, hogy 1500-1600 dollar kozott van az ara ott, ahol a mac mini 600. Ha szerinted ebbol elhamarkodott kovetkeztetest levonni, akkor bocs, szerintem nem az...
-
waverider
senior tag
yammi!
-
dunkel
őstag
válasz
dr faustus #11 üzenetére
Elnézést a tudatlanságért, de miért kell egy ilyen gépbe tuner?
-
Hebry
senior tag
Feketében jobb lenne.
És tényleg a VGA kulcskérdés...
A sok szögletes mellett, vagy rajta lenne egy kerek... -
törölt tag
válasz
Ha a VAIO felirat all rajta, akkor reg rossz.
-
orbano
félisten
válasz
hozzám illene. ha nem lesz eszement drága, lehet beficcen
de tudom hogy úgyis drága lesz. a képen a háttérben az a monitor is érdekes
-
-=V3rthil=-
őstag
Tudom, hogy Sony és ezért biztosan drága lesz, de azért az vicces, hogy már azt írják egyesek, hogy ennyi pénzt sokallanak érte, amikor ott van a cikk végén, hogy az ár még nem ismert
No offense
Amúgy nekem is tetszik, szerintem szép és a nappaliba tényleg jó lenne, csak kérdés számomra is, hogy ez a design sok helyre fog-e illeni. Persze minden nappali más, biztos van, akinek ez kell.
-
Major Major
senior tag
első ránézésre azt hittem, az egész cucc CD méretű...
tetszett -
törölt tag
nem értem a lihegést a hdmi hiánya miatt a mac miniben. ez sem 1.3-as akkor meg miről beszélünk?
-
atuci
őstag
A gyártó piacra dobta a Sony Vaio asztali PC különleges formájú új változatát, amelyet kimondottan lakáshoz (nappali szobához) fejlesztettek ki. Először a januári, Las Vegasban rendezett CES (Consumer Electronics Show) kiállításon láthatták a fogyasztók az elegáns, kör-alakú Vaio VGX-TP1 masinát. Ez a termék egy PC és DVD-lejátszó egyetlen egységben.
Az új Sony Vaio PC 1,83 GHz-es Intel Core 2 Duo CPU-t, 2 GB DDR 2-667 MHz memóriát, Intel 945 GM lapkakészletet, 300 GB-os merevlemezes meghajtót és előre telepített Windows Vista Premium operációs rendszert tartalmaz. A henger alakú, asztali PC elsősorban nem teljesítményével hódít, hanem méreteivel. Átmérője mindössze 27 cm, míg a magassága 9 cm. Súlya is csak alig 4 kg. A masina HDMI-csatlakozón keresztül HD-képernyőhöz is csatlakoztatható, de DVI-D- és VGA-kimenetet szintén tartalmaz, illetve vezeték nélküli hálózathoz is illeszthető. Az optikai meghajtó a CD- és DVD-formátumok széles választékát – köztük a DVD+RW és CD-RW-t – támogatja, de meglepő módon Blue-Ray (új, a Sony által kifejlesztett optikai író-olvasó egység, ami egy DVD-méretű lemezre 25 GB adatot képes felírni) támogatása nincs megemlítve. A PC sok más határfelületet is magába foglal: pl. 4 USB 2.0 kapu, SD kártyaolvasó-csatlakozó és Memory Stick Pro és Duo csatlakozó.
A masina számos extrával kerül az üzletekbe. Ilyen például a fehér, vezeték nélküli billentyűzet és a távvezérlő. A Sony Vaio VGX-TP1 PC az USA-ban már kapható, ára 1600 dollár, Európában 1172 euróért (3722 lej) lehet majd megvásárolni valamikor az év második felében.
forrás: Csíki Hirlap.ro -
biztos én vagyok a hülye, de hol van a cikkben, hogy milyen gpu-ja van? nem lehet, hogy egy normális nb graf. chip lesz benne (pl. Go6600, vagy Go7400)
-
szab.tam
nagyúr
optikai meghajtó?
-
dr faustus
senior tag
Igazat adok a grafikus chipet illetően, de a túlárazás nem olyan extrém mértékű szerintem. A Macmini 600 vagy 800 dolláros, kell hozzá még külön tuner, méghozzá hibrid analód-digitális, jóval nagyobb vinyó, HDMI nem tudom, megoldható-e, és persze kell hozzá külön billentyűzet, ami az Apple féle ha jól emlékszem $79.
Persze az más kérdés, hogy ezekért valóban hajlandó-e a felhasználó ennyi plusszpénzt kiadni, de az látszik, márcsak a HDMI-ből is, hogy más vásárlói réteget céloz meg, mint a mini. De igazad van, tényleg elkélne egy jobb VGA. -
lenox
veterán
válasz
dr faustus #11 üzenetére
Es ettol meg jobban faj, mert annyit kellett volna csinalniuk, hogy egy bluray/hddvd lejatszot berakni, meg egy gagyi gpu-t, ami tudja a 1920x1080 akadas nelkul, es maris megvan a mindenvivo gep. Ehelyett ez meg egy tularazott koppintas. Milyen kicsi valasztja el a kiralyt a gagyitol...
-
feka007
veterán
válasz
macilaci78 #17 üzenetére
[link] Ilyen grafikával csodálod, hogy elfut?
[Szerkesztve] -
Sefter
veterán
válasz
macilaci78 #6 üzenetére
''Viszont lanpartyra tökéletes: középre berakni őket egymásra és körbe a játékosok ülnek monitorkábel-távolságnyira''
integrált vga-val milyen lanpartyról beszélünk -
Kriza
őstag
Vajon hogy néz ki a belseje? Kerek alaplap van benne?
-
Zsadi
őstag
válasz
macilaci78 #6 üzenetére
Szép, szép, de bennem is pont ez fogalmazódott meg, az erősítővel és állvánnyal kapcsolatban.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
dr faustus #11 üzenetére
Igen: megveszem a minit, cserélek benne vinyót, USB-s tuner, és két ilyen szettet veszek egy Sony árán.
-
k.
őstag
Azt ne felejtsétek el hogy a németek és az angolok joban élnek.Ha valaki iylet vesz annak 1 szép gép kell ami jól néz ki.És ha van pénze akkor meg is veszi.
-
Fáraó
őstag
Nagyon szép, a tudása viszont... -már írták.
-
(Kolombusz)
veterán
Biztos nem lesz olcsó, de nekem tetszik, inkább ez, mint egy mekmini.
-
macilaci78
nagyúr
Engem az érdekel, hogy ezek is fel lesznek telepítve, vagy én dönthetem el, hogy mit kívánok hasznosítani és mit nem?
Szép, de a 27cm picit nagy szvsz. Önmagában megállja a helyét a dizájn, de milyen formavilággal rendelkezzen mondjuk egy erősítő ahhoz, hogy ezzel egy állványon el tudjam képzelni?
Viszont lanpartyra tökéletes: középre berakni őket egymásra és körbe a játékosok ülnek monitorkábel-távolságnyira. Vajh hány korongot lehetne egymásra rakni? -
7
addikt
Kíváncsian várom, mik lesznek az ilyen mini-s dolgokból, de komolyan - egy ideje már vágyom arra, hogy a régi desktopomat lecseréljem egy ténylegesen mini gépre, amiben van egy normális videokártya (mondjuk egy 7300 GT erejével, nem kell nekem több), 1 GB RAM, egy Core (2) Duo proci, no meg egy közepes méretű (~200 GB) vinyó, meg persze DVD-olvasó (ha lehet, író is).
Ez már kezd a dologhoz közelíteni, kíváncsian várom, a többi gyártó mit lép rá. -
Raymond
titán
''...számos saját fejlesztésű Sony-alkalmazással érkező PC...''
Hmm...rootkit galore? -
azbest
félisten
Kicsit ''erős'' szavakat használsz, kár hogy ilyen stílusban írtad ... mert tartalmilag jó amit írsz...
Egyébként: osx-et a hírek szerint fel tudnak rá tenni... szóval, ennyi erővel akkor már a win is elképzelhető hogy megy rajta.... a driver támogatásnál lehet esetleg gond, bár ez sem feltétlen igaz. -
lenox
veterán
Szerintem az 1500-1600 dollaros araval es az alaplapi integralt vezerlojevel elhuzhat a faszba a Sony... De komolyan, meg vannak ezek hulyulve? Miert lesz ez jobb, mint a harmadaba (na jo, 2 es feledebe) kerulo mac mini? Mert nagyobb a vinyo? Meg mert nem Core Duo, hanem Core 2 Duo? A nappaliba? Hahaha.... Legalabb egy gyenge gfx chipet berakhattak volna valamennyi memoriaval, hogy 1920x1080-ban ne akadjon annyira, igy egy kalap szar.....
Remelem hamarosan meghackelik az Apple TV-t, hogy fusson rajta windows, es akkor negyed ennyiert van nappaliba gep, kulon vga-val... Ha hajlando lennek mac os-t hasznalni, akkor mar lenne... -
o0tomy0o
tag
Uhhh de csini jószág! gondolom lesz vagy 300 rugó ha nem több...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest